Annonce:
Annonce:

Stanken: Derfor lægger Jesper en tissevideo på youtube hver dag

Hvad gør man hvis man er træt af folk, der pisser foran ens lejlighed? Jesper føler ikke at kommunen eller politiet gør noget, så nu prøver han nationen!

Annonce:
Følg nationen!

- Tror nydelige unge mennesker virkelig, at de kan tillade sig at pisse, hvor det passer dem. Der hvor andre mennesker bor?

- Er det fordi de er på det eksotiske ydre Nørrebro?

Sådan indleder urinstankplagede Jesper H et læserbrev til nationen! om den ubehagelige situation han sidder i med en lejlighed, der ligger lige ud til en smal passage, der åbenbart er populær blandt tissetrængende bar- og natklubgæster på ydre Nørrebro.

Screenshot fra Jespers urin-kanal på youtube.

Annonce:

Der er let tilgængelige toiletter på baren
Jesper - som har klaget til kommunen i flere omgange og i flere år - føler, at de tissetrængende personer, ligeså godt kunne tisse på ham - og derfor har han valgt at føre sin kamp mod urinen på youtube. Og som du kan se, så er der ganske mange tissefilm. Jesper får intet ud af at kontakte politi og kommune, og derfor forsøger han nu at råbe op via nationen! og youtube. Hans brev - som du gerne må dele - fortsætter nemlig sådan:

Den mest populære tissevideo er set 711 gange:

- Hvorfor står man og pisser på gaden, når man stiller cyklen, eller stiger ud af taxa'en, er på vej hjem, eller man er ude og ryge, når der er let tilgængelige toiletter på bl.a. Drone Bar??

Vi bliver pisset på af kommunen
- Vi bliver så rigeligt pisset på, af Københavns kommune, der passivt ser til, vel vidende, at her sejler i pis, uden at skride ind overfor de plagsomme steder.

- Teknik og miljø forvaltningen må se at få gang i nogle mobile eller 'faste' offentlige toiletter, så plager som Distortion-gæsterne, ikke behøver at overpisse Københavns bydele år efter år.

Annonce:

- Københavns Politi, reagerer kun på julepynts demonstrationer, bandeskyderier og udsigten til gratis donuts, og formanden for Bevillingsnævnet, borgmester Ebbesen, sidder trygt på sit kontor med Dannebrog og en model af Fregatten Jylland på sit skrivebord.

- Kast en redningskrans til ydre Nørrebro, skriver Jesper, der gerne vil høre din mening om folk, der pisser på gaden?

Skal kommunen sætte flere toiletter op? Skal politiet patruljere mere i nattetimerne? Skal bargæsterne opfører sig ordentligt? Skal Jesper flytte? Kom med dit bud på en løsning...

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvis folk ønsker Ellemann det godt...
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+