Annonce:
Annonce:

Steen på 67 skriver til Pape om date med 15-årig: Gør noget ved det

I Danmark er den seksuelle og kriminelle lavalder 15 år. Dette betyder, at 15-17 årige både har lov, og ret til, at have profil på Endate, lød svaret til 67-årige Steen, da han opfordrede en datingside til at sætte en aldersgrænse på 18 år. Nu vil Steen have Pape på banen

Annonce:
Følg nationen!

- Jeg skriver til dig, fordi jeg er stødt på en datingside: Endate.dk, der optager profiler helt ned til 15 år.

Jeg stødte tilfældigt på en 15-årig pige
- Jeg stødte tilfældigt på det, jeg søgte ikke efter det, og jeg blev meget forarget over, at Endate optog profiler ned til 15 år.

- Jeg skrev så en venlig mail til Endate, hvor jeg spurgte, om det kunne have sin rigtighed.

- Det er nu over en måned siden, og da jeg ikke havde fået noget svar tænkte jeg, at Endate i mellem-tiden havde rettet aldersgrænsen.

- Men nej, det havde de ikke kunne jeg konstatere forleden,

 

Annonce:

Det er jo gamle grise derude
Sådan indleder Steen T et brev om minimumsalder på datingsider og beskyttelse af unge piger til justitsminister Søren Pape, som han også har sendt til nationen!. Steen - som er 67 og leder efter kvinder i alderen fra 57 til 73 år - synes nemlig ikke at 15-årige skal have lov til at oprette profiler på sider beregnet til voksne, og derfor vil han gerne høre om han er den eneste, der tænker sådan:

- Jeg skrev så en ny mail til endate.dk om at jeg ville skrive til dig, Søren Pape, med henblik på at få lavet det om, så datingsites ikke må optage profiler under 18 år helst ældre.

- Det er ikke alle, der er 'guds bedste børn' på disse datingsider, og tænk på hvad kun 15 - årige piger kan blive udsat for??

Pape, gør noget ved det
- Derfor håber jeg, at du vil kigge på sagen, og hvis det kræver en lovændring, at loven laves om så datingsider ikke i fremtiden kan optage profiler på kun 15 år. 

- Jeg modtog så en mail fra endate for 2 dage siden, hvor de skrev, at 15-årige havde lov og ret til at tegne en profil, idet de henviste til den sexuelle og kriminelle lavalder. 

- Men det er både meget umoralsk og uetisk at optage profiler på kun 15 og 17 år.

- Jeg håber at du vil kigge på sagen og gøre noget ved det, slutter brevet fra Steen T., der glæder sig til Søren Pape svarer.

nationen! har bedt Endate om en kommentar, men de har ikke svaret. Her er det svar der provokerede Steen:

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Hvad er din pris, Mette?
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: