Steens mistanke: Tyvstartede TV2-værterne?

nationen! har fået et brev - og et foto - fra Steen, der glæder sig til at gå til frisøren, når de nu åbner igen på mandag. For Steen undrer sig over, hvordan TV2-værterne har set så velplejede ud i denne coronatid

Frisørerne har været lukket i en måned og må først åbne fra mandag - men Steen har en mistanke om at TV2-værterne er alligevel er blevet klippet i lukkeperioden. Men det er de ikke, siger TV2. Privatfoto: Steens kone
Frisørerne har været lukket i en måned og må først åbne fra mandag - men Steen har en mistanke om at TV2-værterne er alligevel er blevet klippet i lukkeperioden. Men det er de ikke, siger TV2. Privatfoto: Steens kone
Følg nationen!

- Hej.

- Jeg skulle faktisk have været til frisøren, da de pludselig blev lukkket pga af corona.

- Og derfor er mit hår ret rodet for tiden.

Sådan indleder Steen et brev til nationen! om, at han og andre danskere i mere end en måned ikke har kunne gå til frisøren - og om, hvordan værterne på dansk tv har set helt normale og velplejede ud imens. Og også ret nyklippede ud.

Tv-værterne ser godt ud
Steen har skrevet med en bekendt, der er frisør, og hun, er enig i at tv-værternes hårpragt bærer præg at blive vedligeholdt dagligt - og derfor vil hane han gerne have fokus på, om der gælder særlige frisør-regler, når man er i tv. Hans brev - som TV2 kommenterer nedenfor - fortsætter nemlig således:

- Men mens jeg altså sidder herhjemme med et stort uglet hår, så er det jeg tænker på, hvorfor de TV-værter man kan se på f.eks. TV2 News og TV2, kan se så godt ud for tiden – som om der slet ikke er corona?

- Hvis jeg ikke kan blive klippet, så forstår jeg ikke, hvordan de kan få lov - faktisk er det ret tydeligt, at nogle af dem er ret nyklipppede. Det siger en af mine bekendte, der er frisør også.

Synes reglerne skal være ens
- Jeg synes ikke, der skal være forskellige regler, bare fordi man er i TV, skriver Steen, og kommunikationsafdelingen hos TV2 har undersøgt sagen for Steen, og herfra oplyser man, at ingen værter er blevet hverken klippet eller studset på arbejdspladsen i denne tid:

- Processen omkring sminke og hår er i øvrigt skåret betydeligt ned - både for værter og gæster.

Mandlige værter pudrer selv

- Mænd sørger selv for hår og ansigtspudder - vores makeupartist er klar med vejledning på afstand om brug af hårvoks mv.

- Kvindelige værter får også vejledning og står selv for sminke.

Og enkelt vært har selv ordnet pandehåret

- I forhold til kvindernes hår kan der være tale om hjælp fra en makeupartist, der står bag værten og er iført maske og handsker, skriver TV2 Kommunikation, der også kan fortælle, at nogle kolleger bliver klippet af deres ægtefælle, og at en enkelt vært selv har rettet sit pandehår.

 

Mere fra Ekstra Bladet+

LIGE NU
Pape blev pelset af sin egen flok

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

LIGE NU

Udforsk Ekstra Bladet+