Støtter lovlige bordeller: Håber bare ikke at møde min datter

Heftig debat om sexarbejde, efter Amnestys melding om, at salg og køb af sex skal være lovligt. Helt lovligt

- Det skal være lovligt på alle måder. Også at sexarbejdere slår sig sammen og driver et sted fordi de kan støtte hinanden overfor ubehagelige kunder.

Se også: Susanne: Jeg vil gerne arbejde på bordel

Sådan skriver Anders S på dr.dk om den beslutning om sexarbjedere, Amnesty International traf i søndag på et stormøde i Irland. Amnesty International anbefaler nu, at det i hele verden skal være lovligt at sælge sin krop til sex. De har talt med mere end 200 sex-arbejdere, og efter lange og mange overvejelser fundet frem til, at forbud og kriminalisering gør forholdende for kvinderne værre.

Se Amnesty forklare, hvorfor sexarbejde skal være lovligt

Sex-forretning med ordnede forhold
I dag er det lovligt at prostituere sig selv og at købe sex af personer over 18 år i Danmark, så det er forbuddet mod rufferi og bordeldrift, man gerne vil ændre, skriver Amnesty, og flere politikere siger i dag, at de vil kigge på forbuddet med bordeldrift.

Se også: Sex er et erhverv som alle andre

- Lad det blive ved med at være lovligt og sørg for at deres forretning kan køre under ordnede forhold.

Ønsker mange ting for min datter
- Og nej, det er ikke et karrierevalg, jeg ønsker mine børn skal tage, men jeg ønsker heller ikke de skal blive hjemløse, alkoholikere, religiøse fundamentalister og meget andet, skriver Jesper på  dr.dk og nationens! Kaj P synes også, at sex-salg skal være er erhverv som alle andre:

- Jeg ser for mig, at folk - nok mest kvinder - kan tage kurser i at levere sexydelser, ligesom man også kan forestille sig at kvinder fra udlandet, kan søge opholdstilladelse som sex-arbejder.

Bare jeg ikke møder hende hvis hun bliver sexarbejder
- Jeg tror det værste for sexarbejdere er den måde andre taler og tænker om dem, og selv om jeg ikke synes min datter, skal tage en uddannelse som sexarbejder og efterfølgende arbejde på et bordel, så tror jeg på, at hun kunne få et godt liv, hvis hun gjorde.

- Og så må jeg bare håbe, at jeg ikke møder hende, hvis jeg en dag faldt for fristelsen og gik ind på et bordel, skriver Kaj P.

Hvad siger du? Skal regeringen tilllade bordeller, skal man kunne tage en uddannelse som sexarbejder og til sidst - hvad siger du, hvis din datter fik sådan et arbejde?

 

60 kommentarer
Vis kommentarer