Stol faldt ned: Kandidat kræver million efter uheld til valgmøde

Ole Eli Christiansen blev placeret helt yderst af de 14 kandidater, da der i går var valgmøde i Haderslev Ungecenter. Og da hans stol faldt ned fra podiet, brækkede han armen, som skal opereres på fredag.

Det Sorte Register vil have at retssikkerheden styrkes og overholdes, og kræver at offentlige ansatte, uduelige advokater, bestukkede psykologer m.v. straffes for deres ulovligheder. Foto: DetSorteRegister
Det Sorte Register vil have at retssikkerheden styrkes og overholdes, og kræver at offentlige ansatte, uduelige advokater, bestukkede psykologer m.v. straffes for deres ulovligheder. Foto: DetSorteRegister

- Han kan sagsøge sine forældre for ikke at have lært ham at sidde ordentlig på en stol. 

Sådan skriver Michael A i en af de 49 kommentarer, der er skrevet på Jydske Vestkystens Facebookside om det uheld, der skete i går ved et valgmøde i Haderslev - og det efterfølgende erstatningskrav spidskandidat fra partiet 'Det sorte register' Ole Eli Christiansen, har præsenteret kommunen for.

Håber ikke han får medhold i noget som helst
Og Michael er ikke den eneste, der mener, at den uheldige politiker, skyder noget over målet:

- Man fristes til at sige mindre pæne gloser om ham og situationen ..

- Håber ikke han får medhold i noget som helst. Og 1 million er da vist lige at skyde meget langt over målet, skriver Henrik W i sin kommentar, og Karina mener ligefrem at kravet kan stoppe Ole Elis politiske karriere:

- Det er sgu da også skide smart at være så urealistisk lige op til valget, men så gør han det da nemt for os vælgere.

Kan ikke passe sit arbejde og heller ikke pille plakater ned
I en pressemeddelelse skriver Ole Elis pressetjeneste, at sikkerheden under valgdebatten i Idrætscenteret i Haderslev arrangeret af Ungdomsrådet i Haderslev ikke var god nok:

- Ole Eli Christiansen faldt ned fra den godt 1 meter høje sene da han ville sætte sig ned efter at havde kommet med sin mening om ungdomshuse.

- Smerterne i armen gjorde at Ole Eli Christiansen ikke kunne klare at komme med flere debatindlæg ligesom han også blev en del svimmel.

- Bordet og valgplakaterne foran bordet samt det der lå på bordet af telefoner, vand, papirer fra både Ole Eli Christiansen og Nye Borgerlige røg med under faldet af vores spidskandidat.

- Det betød at Ole Eli Christiansen efter debatten blev tvunget til at kører til Aabenraa Sygehus, hvor et røntgenbillede bekræftede at armen var brækket med to brud.

Har det godt - skal opereres på fredag og får morfin
- Sygehuspersonalet lagde derfor armen i gips og det har nu gjort det vanskeligt for partiets spidskandidat at passe sit daglige arbejde, men også at pille sine valgplakater ned efter valget.

- Ole Eli Christiansen har det efter omstændighederne godt men har en del smerter i armen, skriver partiet og kandidaten oplyser til nationen!, at han pga af smerterne nu er på morfin, og at hospitalet har konstateret to brud på armen, der derfor skal opereres på fredag.

Jacob Christian Hansen, centerleder i Haderslev Idrætscenter afviser ifølge jv.dk, at der var sikkerhedsproblemer, men tilføjer at man jo altid kan diskutere, om scenen skulle have været bredere.

- Og det fristes man jo til at mene nu, siger centerlederen.

Men hvad siger du? Skal man have erstatning, når man under et valgmøde falder ned fra en 1 meter høj scene?

Skal en kandidat, der deltager i et valgmøde sammen med 13 andre kandidater og brækker armen pga et smalt podie, have erstatning?

Se resultat

Skal en kandidat, der deltager i et valgmøde sammen med 13 andre kandidater og brækker armen pga et smalt podie, have erstatning?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
 

1 af 2 Det Sorte Register vil have at retssikkerheden styrkes og overholdes, og kræver at offentlige ansatte, uduelige advokater, bestukkede psykologer m.v. straffes for deres ulovligheder. Foto: DetSorteRegister
2 af 2 Det Sorte Register vil have at retssikkerheden styrkes og overholdes, og kræver at offentlige ansatte, uduelige advokater, bestukkede psykologer m.v. straffes for deres ulovligheder. Foto: DetSorteRegister
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen