Stoppede 3 spritbilister: Som 'tak' bortviste Shell hende

I går fik hun 500 kr og rosende omtale af politidirektøren for sin indsats. Men Shells regler tillader ikke den slags heltemodige kvinder, så i dag er hun arbejdsløs

- Jeg kender ikke Gitte og ej heller hendes fortid, men hvad hun her gjorde, var det eneste rigtige.

- Godt gået Gitte.

- Måske I fra Slagelse, skulle finde en anden tankstation at handle hos…

- Hvis vi småfolk står sammen, så kan vi blive temmelig stærke og så er en bette Shell i Slagelse altså ikke ret stor…

Sådan skriver Otto RTV2Easts facebookside om den for mange noget mystiske sag om tankpasseren, der blev bortvist, fordi hun i to omgange i februar og marts forhindrede tre spritbilister i at køre videre i deres biler.

- Godt gjort Gitte.

Hvis jeg ejede en tankstation
- Hvis jeg ejede en tankstation, ville du få øjeblikkelig ansættelse.

- Det har du gjort ved at vise stort mod. Mange roser for det. Du har fortjent hver eneste af dem.

- Og din arbejdsgiver burde have være himmel henrykt for at have ansat en medarbejder af din kaliber, skriver Ebbe Hsn.dk, og da politidirektør for Syd- og Vestsjællands Lene Frank i går overrakte Gitte 500 kroner for hendes indsats var der også ros:

- Vi er glade og taknemmelige for, der findes folk som dig, der med handlekraft og initiativ er ned til at hindre ulykker, lsagde politichefen ifølge sn.dk.

Shell forsvarer gerne stive regler og bortvisning
Men Shell fastholder over for samme avis, at bortvisning af Gitte er helt på linje med reglerne, der er lavet for at sikre medarbejderne mod overgreb.

- Jeg vil hellere skulle forsvare stive regler over for en journalist, end jeg ønsker at se en af vores forpagtere skulle stå til ansvar for en død medarbejder, siger Dansk Shells kommunikationschef, Jesper Brieghel.

Gitte selv er glad for de mange støttende ord, men ville hellere have et arbejde. Du kan høre hende takke for støtten i indslaget oven for, og hvis du har et job til en heltinde, der har en vagtuddannelse, så kan du maile her

Hvad havde du gjort, hvis du som tankpasser så en beruset kunde sætte sig ind i bilen?

Hvis du er en af de tre, der blev stoppet af Gitte, må du meget gerne skrive til harder@eb.dk. Det ville være spændende at høre, hvad du mener om at Gitte har mistet sit job.

173 kommentarer
Vis kommentarer