Stort svensk parti: Afvis asylansøgere der kommer via Danmark

Partier, der repræsenterer næsten halvdelen af de svenske vælgere, vil lukke grænsen og bede asylansøgere søge asyl i Danmark

- Få nu regeringen til at lukke de grænser nu.

- Det i foreslår er rigtigt, for flygtninge er ikke en engangsudgift.

Kan ikke klare det her alene
Sådan skriver M. Bergman på det svenske parti Moderaternas Facebookside i en kommentar til partiets forslag om at lukke den dansk/svenske grænse for asylansøgere:

- Vi kan ikke klare det her alene.

Så vend tilbage hvor i kom fra
- Derfor har vi stillet forslag om helt enkelt at nægte indrejse og i stedet sige til asylasnøgerne, at de skal vende tilbage og blive registreret i det land, de kommer fra, siger Johan Forssell ifølge Politiken.

nationen 'Vi må ud af det konventionspis hvor 'asyl' trumfer alt'

Moderaterna stod til 20 procent i den senest Yougov-måling, der gav Sverigedemokraterna 27 procent.

EU kan nok godt forstå det
Den svenske regering har da heller ikke afvist at lave en totallukning af grænsen, men foreløbig nøjes man med at forlænge den midlertidige grænsekontrol med 20 dage.

- Gør det nu, og tjen det folk, der har valgt jer.

- Tror ikke resten af EU sætter spørgsmålstegn ved vores solidaritet, hvis vi lukker butikken nu, skriver L. Kjellberg videre på Moderaternas Facebook, men hvad tror du?

Kan du forstå, at der er svenskere, der synes, at asylansøgere, der kommer via Danmark, skal afvises?

 

De seneste 7 dage har mere end 9000 personer søgt asyl i Sverige, og nu er der ikke flere senge. Foto: Kenneth Meyer nationen Gør-det-selv-asyl: Sverige er løbet tør for flygtningeboliger