Succesforfatter: Derfor vil jeg ikke amme mit barn

Nu bryder helvede vel løs i kommentarsporet. Jeg har nemlig besluttet ikke at amme mit næste barn, skriver Camilla Läckberg. Men faktisk får hun mest ros

Camilla Läckberg havde regnet med en shitstorm, da hun meddelte, at hun ikek ville amme st næste barn. Men faktisk får hun mest ros. (Foto: All Over)
Camilla Läckberg havde regnet med en shitstorm, da hun meddelte, at hun ikek ville amme st næste barn. Men faktisk får hun mest ros. (Foto: All Over)

- Hvis jeg skal have et tredje barn, så vil jeg heller ikke amme.

- Heja for valgfrihed.

Glad mor giver glade børn
Sådan skriver linkon! på Camilla Läckbergs Instagram-profil i en kommentar til det indlæg om amning succesforfatteren lagde på tirsdag middag. Og Linkon1 er ikke den eneste, der støtter forfatteren, der venter sit fjerde barn til foråret.

- Hvis man har en glad mor får man glade børn, så hvad er mest værd?

Jeg har slet ikke ammet
- Amning er ikke godt for alle, og flaske eller bryst kan være lige gode, skriver mellanlude, og nattha890 er komplet enig:

- Jeg har slet ikke ammet.

Amning har aldrig været let eller hygligt
- Min datter er 6 og vi har det kanon. Jeg er glad for at du træffer den her beslutning, skriver natha890 til Läckberg, der har truffet ammebeslutingen sammen med sin yngre kærerste:

- Ja, amning har aldrig været let eller herligt eller hyggeligt.

- Det har været en kamp, en plage, tårefyldt og jeg tror ammeproblemerne har betydning for mine fødselsdepressioner.

Jeg vil ikke give op - jeg vil slet ikke begynde
- Jeg ammede mit første barn i syv måneder, mit andet barn i fire måneder, mit tredje barn i ti dage.

- Men denne gang giver jeg ikke op - jeg træffet er valg og en beslutning, skriver Läckberg, der altså for ros for sin beslutning, selv om hun havde forventet kritik.

 

Hvad mener du?