Sur på DBUs fidus: Betal 200 kr. og kom forrest i billetkøen

Rigtig mange vil se landskampen mod Sverige - men man skal melde sig ind i fanklubben for at være sikker på at få billet

Fanklubmedlemmer - også dem, der lige har meldt sig ind - fik forkøbsret den 20., og tidligere billetkøbere den 21. oktober. skriver DBU, men det synes Kim Frederiksen, ex fmd for Fair Fans, er lige smart nok.
Fanklubmedlemmer - også dem, der lige har meldt sig ind - fik forkøbsret den 20., og tidligere billetkøbere den 21. oktober. skriver DBU, men det synes Kim Frederiksen, ex fmd for Fair Fans, er lige smart nok.

- Det er da ærlig talt irriterende, hvis der ikke kommer billetter til salg i det åbne.

- Landsholdet skal da netop ikke være en lukket klub, men en del af Danmark (ergo : en del af noget større.)

Der ventes fulde huse i Parken, når Sverige gæster arenaen til playoff-kampen 17. november. (Foto: Lars Poulsen) Landsholdsfodbold - 20. okt. 2015 - kl. 14:33 Medlemstal eksploderer: DBU reagerer på billet-krigen

200 kr: Selvfølgelig DBU
Sådan skriver Thor T. S. på DBUs Facebook-side om den måde DBU har valgt at sælge billetterne til den meget vigtige EM-kamp mod Sverige d. 17. november. Og Thor er ikke den eneste, der er bitter over at folk, der betaler 200 kr for et medlemskab af Landsholdets Fanklub, har fået et døgns forkøbsret til gyseropgøret:

Frivillig tvang
- Og det koster selvfølgelig 200,-kr om året at være medlem. Fed fidus DBU!!, skriver René B. L. til DBU, og nationen! har modtaget dette brev fra den tidligere formand for Fair Fans, Kim Frederiksen:

- Overskrift: Frivillig tvang !!!

Synes de går lidt over stregen her
- DBU har gjort en masse gode tiltag, efter den nye struktur er trådt i kraft, for de trofaste Danske fans, men syntes de er gået over stregen i  deres mail, vedr Sverige kampen.

- Der kan man bare lige pludselig købe sig til forkøbsret, hvis blot man melder sig ind i Landsholdets Fanklub, uden så meget som måske at have set en landskamp før.

Tror DBU at de kan hente nogle penge - igen
- Det betyder at en person, der har oplevet flere landskampe, men som ikke har råd eller lyst til at være medlem af fanklubben, er så godt som sikker på ikke at få billet.

- Min morale med dette indlæg er, at selvfølgelig skal vi der følger landsholdet i tykt og tyndt og er medlem af fanklubben have fordele, men jeg er stødt over, at man bare lige pludselig kan springe ind fra 'sidelinien' fordi der en spændende kamp.

- Skal det ikke være frivilligt at være medlem, eller ser DBU igen der er penge at hente, slutter Kim med fem spørgsmålstegn.

Loyalitet skal betale sig
Chefen for forretningsudvikling i DBU, Jacob Lauesen står dog gerne på mål for forkæbsmodellen:

- Loyalitet skal betale sig, og jeg tror ikke, at der er et naboland, som ikke gør det samme som os, siger han, men hvad siger du`?

Er det OK at DBU giver fanklub-medlemmer - også helt nye - forkøbsret?


 

 

13 kommentarer
Vis kommentarer