Annonce:
Annonce:

Sur sosu: Scorer kassen på bededagstillæg

En ændring af storebededag vil for de fleste danskere betyde, at en fridag bliver til en arbejdsdag. Men nationen! har fået et brev fra en sosu, der fortæller, at for hende vil ændringen betyde, at en arbejdsdag med fede tillæg bliver til en arbejdsdag UDEN tillæg

Annonce:
Følg nationen!

- Hej. Ja.

- Så blev det igen den lille offentlige medarbejder, der skal betale mest til gildet.

- Jeg har arbejdet ufattelig mange storebededage i mit lange kommunale arbejdsliv.

- Men nu bliver jeg så spist af med en ganske almindelig arbejdsfredag - uden helligdags-tillæg (på 176 kr. i timen. red.).

Os der arbejder tjener jo ikke så meget
Sådan indleder CT et brev til nationen! om forslaget om at gøre storebededag til en helt almindelig arbejdsdag. Og hvad det kommer til at betyde for hende. For hvor en ændring for de fleste danskere vil betyde, at en fridag bliver til en arbejdsdag, så vil ændringen for CT for betyde, at en arbejdsdag med gode tillæg bliver til en arbedsdag UDEN gode tillæg.

 

Annonce:

Misbrugt og til grin
CT har arbejdet 30 år arbejdet i hjemmeplejen - de sidste ti på plejehjem. Og sammenlagt har hun arbejdet med mennesker under FOA's overenskomst de sidste 35 år. Hendes brev - som hun håber, de ansvarlige politikere vil læse - fortsætter derfor således:

- Det er ikke den store løn i forvejen. Og dem, der arbejder helligdage, er jo dem, der i forvejen ikke tjener så meget, at vi kan få fordel af, at topskatten nu bliver lempet.

- Jeg er træt af altid at være i den boks, hvor jeg skal betale mest til fællesskabet. Og skal stå i front, når eks-corona viser sit ansigt.

- Jeg bliver misbrugt og er til grin i mit eget land, skriver CT, men hvad synes du? 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: