Svensk socialdemokrat: Sverige skal erklære krig mod Danmark

Den socialdemokratiske blogger Johan Westerholm ønsker dog, at Sverige skal kapitulere et par timer efter krigserklæringen, og så skal Skåne tilbage til Danmark

Den socialdemokratiske  blogger Johan Westerholm har et ganske usædvanligt forslag med henblik på at løse de mange mord, der bliver begået i Malmø. Han vil simpelthen erklære krig mod Danmark. (Foto: PR Foto og Polfoto)
Den socialdemokratiske blogger Johan Westerholm har et ganske usædvanligt forslag med henblik på at løse de mange mord, der bliver begået i Malmø. Han vil simpelthen erklære krig mod Danmark. (Foto: PR Foto og Polfoto)

Det er 359 år siden, at Skåne blev svenskt ved freden i Roskilde, men nu ønsker den socialdemokratiske svenske politiker  og blogger Johan Westerholm at erklære krig mod Danmark igen. Det beskriver han i dag på sin blog Ledarsidorna.se.

13 mord i Malmø
Men forklaringen på hans ønske om at erklære Danmark krig er ganske usædvanlig. Den har nemlig forbindelse med den usædvanlige volds- og mordbølge, som man har set i Malmø gennem de seneste par år, og især de skræmmende tal fra januar 2016 og frem til nu, hvor der er begået hele 13 mord i Malmø. Til sammenligning kan det siges, at der i det nye år i København er begået O mord. Og København er oven i købet næsten dobbelt så stor som Malmø. Mens der i starten af 2017 er begået tre mord i Malmø.

Se også: Snerydder skudt i nat i Malmø

I dag besøger den svenske indenrigsminister Anders Ygeman Malmø i forbindelse med de mange døds-skydninger, der har fundet sted i byen. Og i den forbindelse skriver Johan Westerholm blandt andet på sin blog:

'På SVT her til morgen forklarede indenrigsminister Anders Ygeman, hvem han skal møde under sit besøg i Malmø i forbindelse med de mange døds-skydninger i byen.

- Jeg skal møde en masse mennesker. Dels de som er urolige, dels mine politiske modstandere, der vil gøre en politisk sag ud af det hele, forklarede Anders Ygeman på den nationale tv-station SVT.

Indenrigsministerens indstilling er overraskende. Det er altså kun politik, der kan gøre en forskel i fordelingen af de resourcer, der kræves for at komme Malmøs problem til livs.

Se også: Svensk betjent efterlyser kriminelle med svenske navne

Malmø er en katastrofe-zone
Malmø kan beskrives som en politisk-økonomisk katastrofe-zone. Det beskrives af forfatteren Lars Åberg i bogen 'Framtidsstaden'.

En hurtig løsning på den politiske 'hovedpine' er ellers at erklære Danmark krig om formiddagen og så kapitulere lige efter frokost og tilbyde danskerne at trække grænserne tilbage til 1645(freden ved Brömsebro), da Skåne stadigt tilhørte Danmark.

Denne løsning vil gavne alle parter bortset fra alle urostifterne. Skåne får oven i købet den danske fødevarepolitik med i købet, og vi svenskere bliver af med en akut politisk hovedpine.

Med danske løsninger, der præges af væsentlig mere pragmatiske løsninger og tydelighed, end man ser hos Malmøs politiske majoritet samt i Sverige, kan situationen løses, men det forudsætter, at vi afstår Skåne til danskerne, efter at vi har kapituleret.'

Således skriver Johan Westerholm i sin blog, som kan læses i sin helhed her Ledarsidorna.se

I avisen Expressen har man i dag lavet en samlet liste over samtlige skydninger i Malmø i 2017.

I Danmark kalder man en spade for en spade
Ekstra Bladet ringede til Johan Westerholm for at få uddybet hans provokerende blog-indlæg og spurgte ham, hvorfor han mener, at Danmark bedre ville kunne klare de kritiske tilstande med vold og skyderier i Malmø end Sverige?

- I og med, at Danmark ligger nærmere på det europæiske kontinent har man historisk haft en mere naturlig relation til kulturelle konflikter. Og det ser man meget tydeligt i den måde, man takler kriminalitet på i Danmark. I Danmark er man ikke bange for at pege på visse etniske grupper som er højt repræsenteret indenfor diverse former for kriminalitet, eller som har risiko for at blive radikaliseret, siger Johan Westerholm og tilføjer:

- I Danmark kalder man en spade for en spade, og hvis man peger på et problem, er det selvfølgelig meget lettere at løse det. Her i Sverige er der en større berøringsangst, når det gælder indvandrere, fortæller Johan Westerholm.

Og til vores læsere stiller vi lige spørgsmålet - Hvad med dig. Synes du, at Skåne skal tilbage til Danmark?

 

 

 

 

 

 

1 af 2 Den socialdemokratiske blogger Johan Westerholm har et ganske usædvanligt forslag med henblik på at løse de mange mord, der bliver begået i Malmø. Han vil simpelthen erklære krig mod Danmark. (Foto: PR Foto)
2 af 2 Den socialdemokratiske blogger Johan Westerholm har et ganske usædvanligt forslag med henblik på at løse de mange mord, der bliver begået i Malmø. Han vil simpelthen erklære krig mod Danmark. (Foto: PR Foto og Polfoto)
624 kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere