Sverige vil straffe 'ækle' mænd der køber sex i Danmark

Et blowjob købt i Danmark, kan give bøde i Sverige - hvis du altså er svensker, og der er nogen, der sladrer til det svenske myndigheder.

- Det her er en farlig dør at åbne.

- Politiet mangler allerede ressourcer til at opklare de voldtægter og seksualforbrydelser, der bliver begået i Sverige.

- Og at give dem denne opgave oven i - en opgave, som er svær at efterforske og bevise - virker ikke rimeligt.

Svenskere skal ikke opføre sig ækelt i udlandet
Sådan skriver svenske Peter B i en Facebook-kommentar om at hans regering har planer om at straffe landsmænd, der køber sex i andre lande.

Men ser man på den - iøvrigt ret begrænsede - debat, forslaget har afstedkommet, siden det blev lanceret i sidste uge, så er der faktisk en del, der støtter ideen:

Se også: Datter så mor og far og hunden ha' sex

- Svenske medborgere skal ikke have lov til at opføre sig ækelt, bare fordi de er i udlandet, skriver Gustaw W i en kommentar til en Facebook-afstemning, hvor syv ud af 26 faktisk støtter forslaget. Og Niclas K skal kun bruge to ord for at skrive, sin mening om forslaget:

- Godt arbejdet.

Regeringen: Disse personer skal ikke slippe for straf
På den svenske regerings hjemmeside, skriver de at loven ventes at træde i kraft d. 1. juli 2018.

- Undersøgelser tyder på, at når svenske medborgere og personer, som er bosat i Sverige, køber sex, så sker det udlandet.

- Regeringens forslag betyder, at disse personer ikke skal slippe for straf, bare fordi gerningen er begået i et andet land, skriver regeringen, men hvad tænker du?

Er det en god ide, at straffe folk for noget de har gjort - lovligt - i et andet land?

Se også: Sverige bør oprette 'Fissebolaget'  

 

1 af 2 
2 af 2 
202 kommentarer
Vis kommentarer