Annonce:
Annonce:

Svømmehals-gæst: Barber dine kussehår derhjemme

Er det godt og naturligt - eller er det grænseoverskridende, når andre gæster foretager intimbarbering i svømmehallen?

Pludselig barberer hun sig i skridtet. Jeg var - er - målløs, skriver bloggeren 'mortilto' om en oplevelse i svømmehallen. (arkivfoto: Colourbox)
Pludselig barberer hun sig i skridtet. Jeg var - er - målløs, skriver bloggeren 'mortilto' om en oplevelse i svømmehallen. (arkivfoto: Colourbox)
Annonce:
Følg nationen!

- I en kultur hvor børn vokser op og rent faktisk ikke er klar over, at mor og andre mennesker naturligt har hår diverse steder, synes jeg det er befriende at høre om en kvinde, der ikke fjerner hår i al hemmelighed.

- Men jeg håber hun samlede hårene sammen og smed dem i skraldespanden, den slags er ikke godt for afløbet.

Med godt spredte ben barberede hun sig i skridtet
Sådan skriver net-debattøren Johanne i en af de 64 kommentarer blogindlægget 'OM KUSSEHÅR I FÆLLESBADET'  fra Cana Buttenschøn har fået på bloggen mortilto. Og selv om der er andre, der som Johanne under visse betingelse godt kan acceptere kussebarbering i fællesbadet, er de fleste enige med Cana, der beskriver det chok hun fik i svømmehallen således:

Annonce:

- Hun barberede sig i skridtet, I ved, sådan med godt spredte ben, foroverbøjet og fuld hammer på skraberen, lige der under den midterste bruser i fællesbadet, med sine egne drengebørn ved sin side og mine, lige overfor.

- Jeg var – og er – målløs!

Hun havde børn med - så jeg sagde ikk' noget
- Havde hun ikke haft sine børn med sig, havde jeg formentlig smidt hende en lille hentydede joke, om at vi da måtte håbe at svømmehallens afløb kunne klare sådan at få en halv islandsk sweater dynget ned over sig.

- Men nu var hun desværre ikke alene afsted, så jeg holdt min mund.

- Sammenklemt, hårdere end Kong Salomons døtres kyskhedsbælter, skriver Cana. 

Hvad mener du? Er det OK at barbere nosser, kusser og baller i svømmehallen? Hvis man samler hårene op bagefter?

Minder mig om den brugte tampon
Anne Mette er en af dem, der godt forstår, at Cana blev målløs. Anne Mette har måske endda oplevet noget, der var endnu mere grænseoverskridende: 

- Føj! Synes bestemt ikke du er snerpet.

Annonce:

- Det er både ulækkert og grænseoverskridende for dem der skal kigge på, at den 'islandske sweater' må lide sin død til et nok i øvrigt meget hårdtarbejdende afløb.

- Det minder mig om dengang jeg gik til svømning og derfor kom meget i svømmehallen. En dag efter træning kommer jeg ud til fællesbadet og opdaget – til min store forskrækkelse – en brugt tampon ligge og hygge sig i hjørnet.

- Ja, så kan man selv regne ud, hvordan sådan en fætter ser ud, når den kommer i forbindelse med vand (AD!!!!). Behøver jeg at sige, at jeg tog bad da jeg kom hjem den dag, skriver Anne Mette.

Men hvor går din grænse? Kunne du finde på at intimbarbere dig i svømmehallen eller i træningscentret?

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Her har Mette Frederiksen tabt stort set alle slag
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: