Annonce:
Annonce:

Sygeplejerske tæsket af indvandrere to gange: Politikerne har et medansvar

To gange - med ti års mellemrum - er sygeplejerske Rasmus G blevet overfaldet af indvandrere. I et debatindlæg fortæller han, at han ikke er blevet racist af at få tæsk.

Vores politikere og alle andre, der har svigtet disse unge mænd, er medansvarlige i overfaldene, skriver en sygeplejerske, der har fået tæsk to gange af indvandrere. Arkivfoto: Pelle Rink
Vores politikere og alle andre, der har svigtet disse unge mænd, er medansvarlige i overfaldene, skriver en sygeplejerske, der har fået tæsk to gange af indvandrere. Arkivfoto: Pelle Rink
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg køber simpelthen ikke den med, at det skulle være andres (danskeres) skyld, at nogle ikke er integreret.

- Fakta er bare, at vi har en lille hård kerne ,som synes at det er helt i orden at skade andre mennesker og derefter kalde dem racister, fordi de har taget et valg om ikke at lade sig integrere.

Fejlen er en lille hård kerne
- Fejlen ved manglende integration ligger ikke hos danskeren, den ligger ved dem, der har taget et valg om at ville opføre sig forkælede bersærkere og som ikke vil det danske samfund. (og jeg skrev 'en lille hård kerne').

Sådan skriver Anita M i en den pt mest populære kommentar, der er skrevet på Kristeligt-Dagblad til et debat-indlæg fra Rasmus G, sygeplejerske, der har så mange gode oplevelser med folk, der er indvandret til Danmark, at to voldelige overfald - det ene kostede ham næsten tre måneders sygemelding - ikke kan ødelægge hans positive syn:

Annonce:

Jeg ser ikke rendyrket ondskab
- Det jeg ser i de unge mænd, er ikke rendyrket ondskab.

- Derimod ser jeg en socialt udsat ung mand, der med sin vrede er godt i gang med at ødelægge sin egen og andres fremtid.

- En ung mand, der med sin adfærd lykkes med at skabe had fra sine omgivelser imod sig selv og dem, som ligner ham. Samtidig gør den destruktive adfærd det nemt at ræsonnere med sanktioner og straf.

Fucker din mor: Sportshal lukker pga trusler fra 'klynger af drenge'

Jeg er ikke blevet racist
- Jeg er ikke blevet racist, for jeg mener ikke, at det entydigt er de pågældende unge, som har været skyld i de overfald, som jeg og andre er blevet udsat for.

- Mennesker er et produkt af deres miljø, og derfor mener jeg i høj grad, at vores politikere og alle andre, der har svigtet disse unge mænd, er medansvarlige i overfaldene.

Annonce:

- Derfor ønsker jeg inderligt en ansvarlig socialpolitik, skriver Rasmus i indlægget som pt har fået 21 kommentarer: De fleste er ligesom Anita ovenfor, ret så kritiske over for hans tankegang:

Haha - der der 5-10 overfald til
- Hahaha mit gæt er, at der skal 5-10 overfald til, før virkeligheden er trukket ind!!

- Problemet er nu ikke så meget hans egen vilje til at blive overfaldet, mere det, at han gør det muligt at andre bliver det?

- En dags tid, håber jeg, at det bliver LOV at straffe disse landssvigere!!!!,skriver Dan J i sin kommentar, og Kirsten C fortsætter:

Voldsmændene er et produkt af miljøet
- Jeg giver ham (Rasmus G) ret i, at de er et produkt af deres miljø.

- Men det er af deres eget muslimske miljø og ikke vores danske som står på hovedet for at gøre dem tilpasse, skriver Kristen, mens Morten mener, at indlægget kunne være bragt for 40 år siden:

Debatten begynder forfra
- Hele artiklen er jo fundamentalt idioti. Manden står på det absolutte nulpunkt, hvor debatten startede for 40 år siden.

Annonce:

- Foskning og statistiske erfaringer har i mellemtiden gjort os klogere trods mental modstand, flak og fordomme fra typer som ham her, skriver Morten, men hvad mener du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Gå nu hjem, Thorkild
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: