Annonce:
Annonce:

Tager 18%-lån for at betale Ferrari til barns konfirmation

Heftig debat om de biler, konfirmanderne vil hentes i efter højtideligheden i kirken. Pantelåner fortæller, at forældre sætter sig i gæld, så deres barn ikke taber ansigt 

En præst vil ikke have konfirmander i Ferrari foran kirken, fordi dem der ikke har en Ferrari kan blive triste. Skal præsten blande sig i det?  (arkivfoto:AP)
En præst vil ikke have konfirmander i Ferrari foran kirken, fordi dem der ikke har en Ferrari kan blive triste. Skal præsten blande sig i det? (arkivfoto:AP)
Annonce:
Følg nationen!

- Konfirmationerne handler i dag om status, og når klassekammerater kører i den fede bil, så skal sønnike også have muligheden.

18 procent er jo billigt
Sådan siger pantelåner Mia Hinrichs fra Nyfortuna, der fortæller, at man alene i april har fået mange forespørgsler fra kunder, der fortæller, at de mangler hurtig finansiering til konfirmationsfesten.

- Det er blevet sindssygt populært at tage et pantelån her i konfirmationstiden, da renterne er helt anderledes end ved eksempelvis kviklån eller et overtrukket Dankort.

Annonce:

Ihvertfald sammenlignet med 700 procent
- 18% i årlig rente for at få råd til at leje en Ferrari til konfirmationen, er jo pludselig meget mindre end de 700-2.000% om året, som flere af vores kunder fortæller os, at de har sat sig i med dyre SMS- og kviklån, siger Mia Hinrichs til nationen! efter et døgn hvor netop dyre biler og konfirmationer har bragt sindene i kog.

Præst bortviser Ferrari-konfirmand: De andre bliver kede af det

Bliv væk med jeres dyre biler
I Middelfart Kirke har provst Peter Lind nemlig bedt de konfirmander, der bliver hentet i dyre biler om at holde sig væk fra kirken. Og det glæder størstedelen af de 27.417 læsere, der har blandet sig debatten:

- Hvorfor skal enkelte som tager et lån hos Sparbank etc. ect. have lov at sætte dagsordenen, med deres dyre lort, de bagefter ligger og afbetaler på???

- Det er helt i orden, at der sættes bremser i, til fordel for de som ikke har muligheden for at låne sig til luksus, de ikke har råd til ret beset, skriver nationens! Mik i en af de 250 kommentarer, der er kommet og Ursula synes heller ikke, at Ferrari'en hører hjemme foran kirken:

Send de forkælede væk
- Tror størstedelen har misforstået konfirmationen.

Annonce:

- Det drejer sig ikke om at vise alle andre, at man er sej og har råd til alt det dyre.

- Det er et spørgsmål om tro og ikke at være mere end andre.

Det er vel mest for at prale
- Selvfølgelig skal præsten sende den lille forkælede unge hen hvor peberet gror med sin skodæske af en bil, skriver Ursula H. og Flemming H. synes at en sportsvogn faktisk er ret upraktisk:

- Hvor mange kan der være i den? Nej vel?

- Det er vel mest for at prale, og har intet med konfirmation at gøre. Næste gang skal det vel overgås af lille Smørblomsts far, som henter hende i helikopter på kirkepladsen, skriver Flemming.

Hvad med dig - vil du låne penge for at kunne betale en dyr bil til dit konfirmand-barn? Og synes du at det er i orden at bruge konfirmationen til at prale?

Du kan evt se nogle af de biler, der bliver lejet ud til konfirmationskørsel her.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Populært i Ekstra Bladet+

Annonce:

Mest læste lige nu

Hvor heldig har man dog lov til at være på boligmarkedet?
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bag om dansk politik

Vis alle artiklerne

Det bedste fra Ekstra Bladet+

Mest læste fra den seneste uge

Annonce:
Annonce: