Annonce:
Annonce:

Taget ved næsen: Gik til Louis Nielsen

Han så et godt brilletilbud - men da han kom ned i butikken, sagde de at han havde læst forkert. Da han kontaktede hovedkontoret, stod de fast - men så skrev Jan til nationen!

Efter to afvisninger - og en efterfølgende undskyldning - er Jan nu i gang med at handle briller. Privatselfie
Efter to afvisninger - og en efterfølgende undskyldning - er Jan nu i gang med at handle briller. Privatselfie
Annonce:
Følg nationen!

- Hej.

- Jeg har set et tilbud hos Louis Nielsen på deres hjemmeside, samt tv-reklame for samme tilbud.

- Jeg læser og ser klart, at jeg kan købe et par enkeltstyrkebriller med hærdet glas og antireflex til 695, og få andet par gratis.

 

- Men da jeg tager i min lokale Louis Nielsen butik for at benytte mig af tilbuddet, bliver jeg afvist med forklaringen, at man kun kan benytte en af delene.

Jeg skulle vælge
Sådan indleder Jan D. et brev til nationen! om at se et godt tilbud, og så opdage, at tilbuddet slet ikke var så godt, som man troede. Jan har - efter afvisningen i butikken - været i kontakt med Louis Nielsens hovedkontor, for at være helt sikker på, at det var ham - og ikke butikken - der havde misforstået tilbuddet. Og over for ham bekræftede hovedkontoret, at han har læst forkert.

Annonce:

Jan håber nu, at hans brev - som Louis Nielsen kommenterer nedenfor - kan hjælpe andre potentielle brillekunder, så de ikke tager turen til brillekæden. Det fortsætter nemlig således:

Og følte mig taget ved næsen
- De siger at enten kan man købe et par af de annoncerede briller - eller at man kan få det andet par gratis af en brille, der ikke er i tilbuddet.

- Jeg føler mig dog fuldstændig taget ved næsen af en villedende reklame.

-For der står jo netop at man kan købe et par enkeltstyrkebriller med hærdet glas og antireflex til 695, og få andet par gratis, skriver Jan, og nationen! har spurgt Louis Nielsen, hvad det er Jan har misforstået? Og hvor mange henvendelser de har fået fra folk, der også har læst annoncen og troet de kunne købe et par briller og få et andet par gratis?

Louis Nielsen undskylder: Jan har ret
Og det svarer Louis Nielsen på sådan her:

- Jan har ikke misforstået noget som helst. Det er nemlig hos os, der har været en mindre intern misforståelse i forbindelse med dette specifikke tilbud.

Annonce:

- Jan har således opfattet det fuldstændig rigtigt; tilbuddet gælder netop for 2 par briller med hærdet glas og antirefleks til en pris fra 695,- og opefter.

Det lærer vi af

- Vi har skrevet til Jan med en stor undskyldning og en åben invitation til at besøge os igen, så vi forhåbentligt kan få lov at hjælpe ham med nogle nye briller.

- Umiddelbart virker det til, at Jan er den eneste, der har været så uheldig at få forkerte oplysninger om dette konkrete tilbud, og kolleger i butikken og i kundecentret har da også udtrykt enorm ærgrelse over misforståelsen.

- Men til syvende og sidst er det menneskeligt at fejle, og i vores vanlige gå-på-ånd vil vi helt sikkert bruge fejlen som noget, vi kan lære af. 

Jan bekræfter: Det er endt lykkeligt

- Vi sender en undskyldning til Jan – også her - og håber at se ham igen engang, skriver Louis Nielsen til nationen! og Jan har bekræftet, at sagen er endt lykkeligt - og at han er igang med at benytte sig af tilbuddet.

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*

DAGENS EKSTRA BLADET+

Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce: