Tak Amnesty: I Kennis konkurrence er præmien en glædespige

- Den eneste grund til, at præmien er kontroversiel er, at der offentligt diskuteres om sexkøb skal være lovligt, siger Kenni, der driver siden eroguide

- Nu hvor Amnesty International har vurderet, at sexkøb bør være lovligt, så burde præmien ikke være kontroversiel længere.

Sådan siger Kenni, der driver hjemmesiden eroguide, om den præmie, han har udloddet i en bruger-konkurrence. For at deltage i  konkurrencen skal man skrive en anmeldelse af et besøg hos en sexarbejder, og den anmelder der d. 30. september har fået flest likes, vinder hovedpræmien: 30 minutter med en glædespige.

Se også: Støtter lovlige bordeller: Håber bare ikke at møde min datter

Det er jo kun kontroversielt fordi debatten kører
Kenni ved godt, at præmien er kontroversiel, men hvis der endelig skal afholdes en konkurrence, så er en præmie som denne den eneste rigtige, fortæller Kenni.

- Man kunne godt give en paraply eller et gavekort til en café, men mine besøgende er her på siden for at diskutere sex og sexarbejdere, og derfor giver vi dem muligheden for at vinde en oplevelse, som de selv alligevel ville have investeret i.

Se også: Mit underliv brændte: Du var mand nr. 8 den dag

- Den eneste grund til, at præmien er kontroversiel er, at der offentligt diskuteres om sexkøb skal være lovligt, siger Kenni, der er overvældet over den interesse konkurrencen har fået. Mere end 1000 klikkede nemlig pålinket de første tre timer.

Men hvad mener du? Er det Ok at lave en konkurrence, hvor præmien er sex?

Efter Amnesty Internationals udmelding om at asexkøb bør legaliseres og rufferiparagraffen ophæves, har 6800 læsere deltaget i en afstemning om sexarbejde. Og skal man stole på flertallet af dem, skal den nye regering straks tilladel bordeller og oprette en uddannelse for sexarbejdere.

 

1 af 2 
2 af 2 
23 kommentarer
Vis kommentarer