Annonce:
Annonce:

Tak Danmark: Flygtning blev rengøringsdame og købte hus i Rødovre

Otte års arbejde som rengøringsassistent, og så kunne drømmen om et hus blive til virkelighed. Datter af afghansk flygtning siger tak til Danmark

Det krævede otte års hårdt arbejde at købe eget hus i Rødovre, og et robust velfærdssystem, før drømmen blev til virkelighed, skriver afghansk flygtningedatter. Foto: Mads Winther
Det krævede otte års hårdt arbejde at købe eget hus i Rødovre, og et robust velfærdssystem, før drømmen blev til virkelighed, skriver afghansk flygtningedatter. Foto: Mads Winther
Annonce:
Følg nationen!

- Tusind tak for, at du deler din dejlige historie.

- Vores velfærdssystem er nok årsagen til, at vores land trods alt er rimeligt velstående.

Mennesker der melder sig ind og vil bidrage og være en del af os
- Fordi solidaritet bruger de menneskelige ressourcer bedre end alles kamp mod alle.

- Din historie er så vigtig i den her tid, hvor kolde vinde blæser. For de mennesker, som kommer udefra og som melder sig ind, som du og din mor har gjort, vil jo bidrage på nye måder og være en del af os.

Sådan skriver Helle G i en af de 14 kommentarer, det 'takkebrev til det danske samfund', skrevet af den nu 25-årige Nilofer A, der kom hertil som syv-årig sammen med sin mor og fem søskende fra Afghanistan, har fået. Og Helle er ikke den eneste, der glæder sig over at flygtningebarnet, som nu er bachelor og glæder sig til bidrage til det danske samfund, siger tak.

Annonce:

Flot at få den vinkling
- Flot at få den vinkling på debatten - tak, skriver Carsten L, og Anne Grete H siger også tak:

- Kære Nilofer - Det er også OS, der skal sige tak til din mor og dig for at trodse de ikke altid imødekommende signaler, der har lydt og stadig lyder fra officielt hold.

- Som dansk lønmodtager og skatteyder er jeg glad for at have været med til at give din mor og dig en chance for selvstændighed, værdighed, uddannelse og et sikkerhedsnet.

- Du og din familie viser med al tydelighed, at I har forstået vores samfundsform og også er medlevende i den, skriver Anne Grete, og Jan MC glæder sig også - og sender så et svirp til nogle landsmænd:

- Jeg er glad for at det ikke er Ekstrabladets Nationen, der kommenterer denne historie.

- Senest ved 3. kommentar ville en eller anden åndeligt mindrebemidlet kommentator have vendt det hele på hovedet, og svinet os alle til, skriver Jan.

Annonce:

Jeg er fyldt med taknemmelighed
Nilofer berører selv tonen i den danske debat i sit indlæg, og nævner at forestillingen om paradis ikke helt stemte overens med de grå københavnske gader. men ikke desto mindre mener hun, at det var mirakuløst, da Danmark tog imod mig og min familie med åbne arme:

- Så selv om der i disse tider florerer den ene statistik efter den anden omkring indvandrere og flygtninges omkostninger for statskassen og de daglige ramaskrig om ’demokratiets forfald til fordel for indvandrernes islamisering’, så er jeg fyldt med taknemmelighed, skriver Nilofer, men hvad siger du?

Er du også glad for, at en en flygtning siger tak?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Svulster og skandaler trives i tavshed
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: