Taler altid sobert imod masseindvandring: Smidt ud af Facebook

De har lavet kampagner mod islamisering, moskeer og illegal indvandring og de har været glade for at bruge Facebook til demokratisk debat. Men nu er Generation Identitær smidt ud

- I går fik vi lukket vores side ned af Facebook.

- Grunden var angiveligt flere overtrædelser af deres fællesskabsregler.

- Dem mener vi ikke, at vi har overtrådt og Facebook har heller ikke forklaret hvilke af dem vi har forbrudt os imod.

Vores holdninger er blevet censureret
Sådan skriver folkene bag Generation Identitær i dag, der beskriver sig selv som en gruppe mennesker, der er stærkt kritiske overfor det system, der har resulteret i masseindvandring til Danmark og mange andre europæiske lande.

- Det er tydeligt, at det er vores holdninger, der er blevet censureret.

- Blandt andet har vi fået slettet omtale af Tommy Robinson-sagen og ironisk nok, også flere opslag om Facebooks egen censur, skriver Generation Identitær videre i pressemeddelelsen og linker til deres hjemmeside, hvor man kan se de forskellige bortcensurerede indslag:

Det er også sket i Europa
- Facebook har lukket næsten alle sider tilhørende de forskellige afdelinger af Generation Identitær rundt omkring i Europa.

- Man startede med på én gang at lukke alle franske sider, derefter på én gang at lukke alle tyske sider, og derefter alle de italienske og britiske og nu altså også den danske, skriver de indvandringskritiske personer, der mener, at der må være tale om politisk pres, da de aldrig før har set, at Facebook målrettet går efter lovlig organisation.

101 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere