Tastede '24' i stedet for '42' og fik P-bøde: Per håbede den gik

Per har forsøgt at få kommunen til at forstå, at den P-bøde de gav ham i april 2016 er urimelig. Men nu vil kommunen ikke svare på flere klager.

- Jeg parkerer i Halfdansgade og betaler for p-afgift på de nye standere, hvor man skal indtaste bilens registreringsnummer.

- Efter endt møde finder jeg en bøde i min forrude - selvom min kvittering på p-AFGIFT ligger i forruden. Tidspunkt for bøden er kl 12.46.

Jeg antager at der er tale om misforståelse fra P-vagten
- Min kvittering siger, at jeg har betalt afgift fra kl 12.13 til kl 14.08, så jeg antager her er tale om en misforståelse.

- Senere finder jeg ud af at jeg har byttet om på de to sidste cifre på mit registreringsnummer. Der burde have stået HW22742 og ikke HW22724.

 

 

Sådan indleder Per K - der arbejder med IT til daglig - et brev til nationen! om en dum tastefejl, der kommer til at koste ham 1050 kroner i P-bøde og gebyrer. Per har ikke betalt endnu, og når han har læst kommentarerne og set resultatet af afstemningen nedenfor, vil han vurdere, hvad hans næste skridt skal være. For som du måske læste i artiklen om Oeter O, så kan Københavns Kommune sagtens erkende fejl - og annullere uretfærdige P-bøder.

Peter Olesen kalder et 'helt utroligt', at man skal gå til Ekstra Bladet for at blive hørt og taget alvorligt hos Center for Parkering. Foto: All Over Press /Grafik: Mikkel Lund Danske kendte TVA-legende: Får undskyldning og annulleret p-bøde

Pers brev fortsætter således:

Men nej, så nemt skulle det ikke gå
- Jeg skriver et brev til KBHs kommune og forventer at dette er en formsag, da jeg har betalt afgift og kvitteringen lå i forruden.

- Men nej – så nemt skulle det ikke gå og en længere korrespondance starter.

- Jeg føler fortsat at denne sag er urimelig og mangler forståelse fra kommunes side.

Jeg forstår ikke at jeg skal betale to gange
- Ja, jeg har lavet en tastefejl, men er forsat uforstående over at skulle betale p-afgift 2 gange. Det giver ingen mening, skriver Per, men som du kan læse i svarene (det seneste, dateret 19/12 2016) så fastholder kommunen, at Pers tastefejl er så alvorlig, at den skal koste:

Kommunen svarer Per 1. gang d. 29. juni:

 

Kommunen svarer Per 2. gang d. 27. oktober:

Kommunen svarer Per for 3. og sidste gang d. 19. december:

Nu sidder Per klar til at læse din kommentar og dit råd - hvad synes du hans næste skridt skal være? Bøden er på 1010 kr, og skulle have været betalt d. 2. januar.

 

 

 

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6