Thai-ekspert: Nogle vælger overarbejde, andre giver 'happy ending'

De kvinder, jeg talte med, følte sig ikke tvunget til det, siger lektor, der har skrevet rapport om de thailandske kvinder, der sælger seksuelle ydelser sammen med massage.

- Nogle af kvinderne tager meget afstand fra salg af sex. Men for andre er grænserne for salg af seksuelle ydelser og massage ydelser mere flydende.

- For nogle bliver det ikke nødvendigvis set som en seksuel ydelse at give et 'handjob' eller en 'happy ending'.

De giver os allesammen et dårligt ry
Sådan siger Marlene Spanger, Marlene Spanger, lektor fra institut for kultur og globale studier på Aalborg Universitet, til Fyens.dk om de massage-steder, der bliver drevet af thallandske kvinder.

Avisen har også talt med en kvinde, der driver massage-klinik i Odense, og hun fortæller, at de massører, der vælger at give 'happy ending', er grådige. Og at hun selv er dødtræt af, at de mandlige kunder efterspørger sex:

- Det er fordi, de vil arbejde mindre for flere penge. Men hvor mange penge har man brug for for at få et godt liv?

- De giver os allesammen et dårligt ry, og det gør mig simpelthen så vred. I Thailand ville man blive rystet over de her piger, siger massøren, der bliver bakket af lektoren, der i maj måned publicerede en rapport om sex på thai-massage-klinikkerne:

Nogle gør det, andre tager overarbejde i andre brancher
- Nogle vælger at gøre det, ligesom nogle vælger at tage overarbejde i andre brancher, for at tjene ekstra. Dem, der sælger seksuelle ydelser, har behov for de ekstra penge af forskellige grunde, siger Marlene  Spanger og nævner, at mange af dem f.ex. har børn eller andre familiemedlemmer i Thailand, de sender penge hjem til.

nationen! har tidligere bragt flere indlæg om emnet. Fe.x fra Rojana, der går ret så kontant til værks, når hun bliver bedt om at give 'happy ending': 

Thai-massør: Den næste der beder om 'happy end' får den klippet af

Og også Benny - hvis kone er fra Thailand, og arbejder med massage - har bidraget til debatten:

Næsten alle mændene ville have penis-massage af min kone

Men hvad tænker du, om dem der giver 'happy ending' og dem der beder om 'happy ending'?

Kunden bad om 'happy end': Så ringede massage-damen til hans kone