Til grin: Ferien ødelagt før den begynder

Kristian ville ikke have købt sit rejsepas, hvis han havde vidst, at han skal køre med togbus. Men skulle DSB have fortalt om sporarbejdet tidligere?

Der bliver sat togbusser ind på en del togstrækninger til sommer. Og det er Kristian R, der lige har købt et rejsepas, ikke tilfreds med. Arkivfoto: Kristian Linnemann
Der bliver sat togbusser ind på en del togstrækninger til sommer. Og det er Kristian R, der lige har købt et rejsepas, ikke tilfreds med. Arkivfoto: Kristian Linnemann

- Danskerne skal ud og bruge pengene, billige billetter ... 

- Og så stopper togene ...

- Vi er da helt til grin ...

 

Sådan skriver nationen!-debattøren 'takforkaffe' i en kommentar til de sporarbejder, DSB meldte ud i går - sporarbejder, der bl.a. rammer strækningerne mellem Fredericia, Vejle og Aarhus samt mellem Hobro og Aalborg i perioden 17. juli til 27. juli.

DSB indsætter togbusser på jysk hovedpulsåre

Ødelægger rigtig meget
Og i en mail til nationen! raser Kristian R., der netop har købt et af de populære rejsepas til 299 kroner, der giver ret til ubegrænset kørsel i otte dage:

 

- Det her ødelægger rigtig meget.

- Jeg havde glædet mig til en tur til Nordjylland. Jeg ville gerne besøge venner i Aalborg og bade i Vesterhavet. Det ser ud til at være op ad bakke.

- Togbus fra Ringsted til Korsør. Togbus Fredericia til Aarhus og togbus fra Hobro til Aalborg.

- Det er simpelt hen for meget.

Vil gerne have mine penge retur
- Hvis jeg havde muligheden, ville jeg bare have pengene retur, men det står der klart og tydeligt på billetten, at man ikke kan få.

- Og problemet er jo, at tusindvis at mennesker har købt Rejsepas inden DSB's udmelding.

- Der er tale om regulær svindel, skriver Kristian, men hvad tænker du?