Tim svarer på spørgsmål fra læserne om vægttab på 91 kilo

Tim - der tabte sig 91 kilo på halvandet år - har fået masser af respekt på nationen! og Facebook. Men nogen har spørgsmål, og enkelte tror ikke rigtig på kropsmiraklet

- Kanon respekt....

- Kæmper selv med en konstant overvægt og ved om nogen hvor svært det er at komme af med de helvedes kilo.....

- Super flot

Sådan skriver nationens! Lars N. i en af de mange rosende kommentarer Tims historie - Græd da lille pige i Fakta sagde: Hvorfor er han så tyk, mor? - har fået. Og faktisk er der tikket så meget ros og respekt ind til manden, der har mere end halveret sin kropsvægt, at han har optaget et par nye videoer - den første med et stort tak:

STORT TAK:
 

For Tim har selvfølgelig læst med i debatten, hans monstrøse vægttab, der begyndte da en lille pige i Fakta udbrød 'Hvorfor er han så tyk, mor', har skabt på både nationen! og Facebook. Og til dem, der kritiserer pigen for sit udbrud har han dette svar:

DEN LILLE PIGE:

Tim har dog ikke kun fået ros - bl.a. mener nationens! Kontinuum, at Tims ordvalg og sætningsopbygning kunne tyde på, at historien er falsk:

- 'Kun for at realisere at ordren var til en anden husstand ... kunne på ingen måde huske, at jeg tidligere havde haft nogen interaktioner med hende' ...

- Hvorfor får man det indtryk, at teksten er en dårlig oversættelse fra engelsk, skriver Kontinuum, der også anklager Tim for at opdigte en tankstation. De anklager svarer Tim på her:

ANKLAGER OM SNYD:

Endelig har 10-12 personer stillet faktuelle spørgsmål til Tim om kuren, og da hans formål med at fortælle sin historie - og udstille sig selv - har været at inspirere andre mennesker til at gå igang, har han svaret på spørgsmålene her:

SPØRGSMÅL:

Hvis DU har nogen spørgsmål til Tim, eller selv overvejer at gå i gang med et lignende projekt, er du velkommen til at kontakte ham på tim@orlan.dk

Han vil besvare henvendelser så hurtigt som muligt, og komme med gode råd til hvordan du kan komme godt i gang med ændre dit liv.

16 kommentarer
Vis kommentarer