'Tør kagespiser': Kun stenalder-mennesker drikker øl på arbejde

Hvornår har du sidst spist kage på arbejde - og hvornår har du nydt en øl? TV2-udsendelse pisker gang i debat mellem håndværkere og DJØFere

- Alkohol på arbejdspladsen er bare 'no go'.

- Især i byggebranchen, hvor der forekommer rigtig mange ulykker.

- Sådan en flok stenaldermennesker.

'Gør vi det for pengenes skyld, eller er der andet, der driver os?' står der i kontrakten til programmet, der dengang havde arbejdstitlen, 'Med Danmark På Arbejde'. Foto: Privat TV - 13. jan. 2017 - kl. 10:26 Håndværkere drak i arbejdstiden: 'Umanerligt alkoholforbrug'

Er du ikke bare en tør kagespiser?
Sådan skriver nationen!-debattøren PoisonGas i en af de mere end 1000 kommentarer TV2-udsendelsen 'Danmark mod Østeuropa' har affødt siden det blev sendt i går aftes. Og skal man tro resultatet af den afstemning (se den nedenfor) som pt mere end 30.000 læsere har deltaget i, så er flertallet enige i at alkohol og arbejde ikke skal blandes. Men et pænt stort mindretal øl er uenige:

- Er du ikke bare en tør kagespiser, skriver nationens! Kim P i en kommentar rettet direkte mod Poisongas, og 'Gix`er' tilhører også de 40 procent, der kan acceptere en øl til arbejdet:

DJØFerne slider pegefinger - vi knokler hele dagen
- Rigtige håndværkere drikker bajer 4 gange om dagen, take it or fis off.

- DJØF segmentet hænger i kantinen med mørbradbøffen og bordfodbold, og slider højest på deres pegefinger i løbet af dagen og hver fredag holder de kl 11, og går til fredagsbar.

- Men fordi et par håndværkere (til skallede 150 kr i timen) snupper en pils til frokost og middag (som de oftest selv betaler), og en til 'drikketid' formiddag og eftermiddag, så hyler i alle op.

Snerpet samfund
- Håber jeres huse braser sammen, lokummet revner, strømmen går og polakkerne er rejst hjem, så skal piben nok få en anden lyd, skriver Gix'er, der kalder TV2-programmet for en 'ufattelig dum udsendelse', og den er Ole B med på:

- Udsendelsen viste klart at medierne manipulerer !

- Typisk at man i vort 'snerpede' samfund bringer et par øl i fokus og så på arbejdspladsen - FY.

- Dette er blæst op til uhyrlige dimensioner, skriver Ole B, men hvad mener du?

Hvornår har du sidst fået øl på din arbejdsplads - og ville du hellere have haft et stykke kage? 

233 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere