Tog lillebror ud af privatskole: Så smed rektor storebror ud

En lille dreng fra Amager er blevet smidt ud af sin skole, fordi lille broren blev meldt ud. Uretfærdig, mener forældrene - hvad mener du?

 

- Vores dreng, Charlie på 6 år trivedes ringe i skolen, og vi har på den baggrund gentagne gange søgt et samarbejde med børnehaveklasselederen.

- Vi oplevede imidlertid, at der ikke var noget egentligt samarbejde. Der bliver sagt en ting og praktiseret noget andet !!!

I kan ikke bare tage den ene ud
- Da vi så i fredags vælger, at Charlie skal stoppe, får vi at vide fra skolen/rektor, at han så ønsker at ALT samarbejde skal stoppe.

- Det vil sige, at han henviser til vores store dreng Oliver i 1. klasse som har det godt med sin lære/venner og sin skole.

- Altså med andre ord Oliver bliver smidt ud pga. vi ønsker at flytte Charlie.

Hvorfor skal den store inddrages i lillebrors skoleskift?
Sådan skriver Mette B fra Amager, der synes, at hendes ældste søn er blevet uretfærdigt behandlet på Amager Privatskole. Mette og hendes mand valgte den lille skole fordi deres store dreng Oliver er sensitiv og har brug for små trygge rammer, og det har fungeret fint for ham. Hendes brev fortsætter således:

 


Rektor: Beslutningen er truffet
- Vi er meget forundrede over, at skolen inddrager vores anden søn Oliver i alt dette og lader ham undgælde med udelukkelse fra skolen, skønt han intet har gjort.

- Efterfølgende har jeg appelleret til Rektor omkring hans beslutning men han står fast 'Beslutningen er truffet', skriver Mette, der gerne vil have opmærksomhed på den måde, privatskolerne driver skole på.

Hvad mener du? Er det retfærdigt at storebror skal smides ud, fordi lillebror vil skifte skole?

nationen! har talt med rektor fra Amager Privatskole, der bekræfter forløbet, men derudover ikke vil kommentere sagen.

0 kommentarer
Vis kommentarer