Trist kvinde slår op med DSB: Nu tager jeg min Suzuki

Svigt på svigt. krakilsk opførsel og diskussioner om økonomi får nu pendleren Karen M til at afbryde sit forhold til DSB

- Kære DSB

- Nu går den ikke længere – vore veje må skilles.

- Jeg har elsket dig, når dine tog kom og gik til tiden – bestemt ikke så ofte som du så frejdigt påstår.

- Imidlertid har dine svigt været for mange og for langvarige. 

Se også: Toget var forsinket i 20 dage

Sådan indleder Karen M fra Helsingør et afskredsbrev til DSB - et brev hun også har sendt som læserbrev til Ekstra Bladet. Karen har forsøgt at få forholdet til statsbanerne til at fungere - men svigt på svigt, diktatorisk og firkantet opførsel og ikke mindst rod i de økonomiske aftaler, har nu fået Karen M til at afbryde forholdet. Hendes brev fortsætter således:   

Lange perioder hvor jeg måtte stå af
- Der har været alt for mange forhindringer i vores forhold.

- Lange perioder hvor Kystbanen ikke stoppede på Østerport, så jeg måtte stå af i Hellerup og tage S-toget til Østerport, perioder hvor jeg måtte tage S-tog mellem Klampenborg og Nørreport.

Se også: Kystbane-brok: Står som sild i tønde og skal tisse

Og dine krakilske forbud
- Nedfaldne køreledninger, manglende personale til bemanding af tog, som blev aflyst, sporskifteproblemer, hyppige forsinkelser som hverken blev meddelt eller forklaret, halve togsæt i myldretiden hvor vi har stået som sild i en tønde.

Og så ville du have flere penge
- Forbud mod rygning på perroner under åben himmel. Hertil kommer fjernelse af abonnementsaftalen med fordyrelse af transporten. Alt dette har jeg tolereret.

- Nu har du så meddelt, at passagertunnelen mellem fjerntogsperronen og Metroen lukkes fra april til august pga trappearbejde.

Du ville mig jo slet ikke
- Det virker, som om du vil gøre alt for at tvinge folk væk fra den offentlige transport, og det har du i hvert fald haft held med over for mig.

- Fremover vil jeg transportere mig på motorvejen i min lille Suzuki.

Bedste ønsker - din Karen
- De bedste ønsker for din fremtid og tak for den tid vi har haft sammen! Din tidligere trofaste pendler, slutter Karen, der gerne vil høre din mening om hendes beslutning.

Forstår du at man vælger bil frem for tog?

94 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere