Troede, de skulle med toget, men 08.47 var aflyst igen

I dag fik de nok, de fire studerende, der stod og ventede på toget på Svendborgbanen. Nu håber de, at DSB læser med

Følg nationen!

- Vi er mange, der står forgæves og venter på toget om morgenen på Svendborg-banen.

- Der er forsinkelser, og det har der været over den sidste måned.

- Det er desværre ikke kun forsinkelser, aflysningerne støder vi også tit på - f.eks. i dag 23 september 2015 kl. 8.47 - det gør, at vi ikke kan komme i skole og på arbejde til tiden.

Skal vi virkelig stå to timer tidligere op?
Sådan skriver fire frustrerede studerende, Rasmus J, Sophie F., Maja I. og Mie H. i et klagebrev fra Svendborg. De synes, det er for galt, at DSB ikke kan sørge for, at togene kører til tiden - og så synes de, det er uretfærdigt, at deres fraværs-procent stiger mere og mere.

Trist kvinde slår op med DSB: Nu tager jeg min Suzuki

 

- Kan det virkelig passe?! Kan det virkelig passe, at vi skal stå to-tre timer før op og tage transport, for at vi kommer til tiden?

- Det mener vi bestemt ikke, og vi mener også, at det er ved at være et stort problem for mange mennesker, at man ikke kan regne med det offentlige transport, som politikerne jo mener, at vi skal tage noget oftere.

Tog til tiden - vi betaler jo
- Vi vil ikke længere stå model til, at vi ikke kan komme med togene til tiden - og slet ikke med den pris vi giver for det!

- Vi unge er dog heldige, at vi har et ungdomskort, MEN vi giver 348 kr. for om måneden, det er mange penge som studerende, og vi tør slet ikke tænke på, hvad det koster for de personer, som ikke har mulighed for at få sådan et togkort.

Men nogen gange bliver vi også smidt af
- Og ikke nok med at der er mange forsinkelser og aflysninger, så bliver vi på mange afgange smidt af i Stenstrup, og vi står rigtig mange gange sammenklemt i toget, da der ikke er plads nok, pga. vognmangel.

- Det oplever vi specielt hver dag fra Svendborg Vest station kl. 14.14.

- Vi ved, at vi ikke kun skriver på vegne af os selv, men generelt alle mennesker, der tager det offentlige transport i sin hverdag, og vi er godt trætte af der, skriver Rasmus J, Sophie F., Maja I. og Mie H.

Men hvad synes du, de fire skal gøre - og hvad ville du selv gøre, hvis du hele tiden oplevede aflyste, forsinkede og overfyldte tog?

 

 

Hvorfor må Michael Dyrby blive?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.