Annonce:
Annonce:

Tror de nye skilte giver flere P-bøder: Blå handicap-skilte forsvinder

nationen! har fået et brev fra Frank P, der undrer sig over, at de blå handicapskilte bliver pillet ned. Han mistænker P-selskabet for at ville skrive flere bøder ud - men det afviser APCOA

APCOA afviser, at de nye handicapskilte handler om få folk til at falde i P-fælden. Det er politikerne, der har bestemt, siger APCOAs direktør. Privatfoto
APCOA afviser, at de nye handicapskilte handler om få folk til at falde i P-fælden. Det er politikerne, der har bestemt, siger APCOAs direktør. Privatfoto
Annonce:
Følg nationen!

- Her den 21/6-2017 bemærkede jeg, at en servicemand (ikke parkeringsvagt), var ved at nedtage det kendte blå invalide-skilt på Nettos parkeringsplads, Bagsværd Hovedgade 141.

- Efter at have fjernet skiltet, skruede servicemanden et nyt skilt op, EUROPARKS sorte skilt, hvor der udover de sædvanlige påbud og trusler, også var en ca. 10 cm høj tegning af en kørestol.

 

Annonce:

Efter Bagsværd skulle han hente et blåt skilt i Gentofte
Sådan indleder Frank P et brev til nationen! om den i hans øjne underlige oplevelse han havde i forrige uge. For som du kan læse, så kan Frank ikke se det fornuftige i at skifte det Danmarks-kendte blå hcp-skilt ud med et skilt, som ihvertfald for hans øjne, er sværere at tyde. Og derfor vil han gerne høre, om det kun er ham, der tror at de nye skilte handler om, at P-selskaberne vil lokke bilister til at parkere ulovligt. Hans brev - som nationen! har sendt til APCOA, der svarer nedenfor - fortsætter nemlig således:

Mange bilister kan komme til at parkere på hcp-pladsen
- Parkeringsmuligheden for en handicappet bilist var altså ikke dårligere end før, men forskellen er, at med det store blå skilt med et billede at en kørestol, kan man straks se, hvor handicap-pladsen er, mens det nye skilt først kan læses når man holder i parkeringsbåsen.

- Dertil kommer, at mange bilister uagtsomt kan komme til at parkere deres bil i den bås der er reserveret folk med et handicap.

- Det udløser en bøde til den, der ikke er berettiget til at benytte pladsen, men det kan nemt ske uagtsomt.

 

De blå skal hjem på lageret til de andre blå skilte
- Jeg spurgte den flinke og venlige servicemand, hvad der skulle ske med skiltet, og han oplyste, at det ville blive anbragt på EUROPARKs lager sammen med alle de andre skilte han havde taget ned.

Annonce:

- Han nævnte også, at efter Bagsværd, skulle han pille invalideskilte ned i Gentofte

- Hos Netto kendte de intet til sagen, men mente at der var tale om en offentlig parkeringsplads.

- Jeg mener, at det er et beklageligt tilbageskridt, at fjerne de godt indarbejdede blå handicapskilte, som kan ses på stor afstand, og som der er respekt om.

Det er politikerne der vil have de blå skilte ned
- Især beklageligt hvis det hele er styret af ønsket om profit, skriver Frank, men den mistanke kan han godt glemme alt om. APCOAs direktør forklarer nemlig, at det slet ikke er P-selskabet, der har bestemt at de blå skilte skal ned:

- Årsagen til, at vi i øjeblikket sætter nye skilte op på vores P-pladser, er den nye lovgivning på parkeringsområdet.

- Lovgivningen betyder, at det fremover kun er de offentlige P-pladser, som må bruge de velkendte blå P-skilte, herunder handicapskiltet.

 

Annonce:

- Politikerne har ønsket, at bilisterne skal kunne se, hvornår der er tale om en offentlig P-plads og hvornår det er en P-plads drevet af en privat virksomhed.

Snart er det kun offentlige handicap-pladser der er skiltet med blåt
- Fremadrettet vil det være således, at offentlige P-pladser, har de velkendte blå skilte mens private har sorte skilte.

- Derfor er vi som privat virksomhed nødt til at udskifte skiltene og det har vi valgt at gøre løbende og i forbindelse med anden vedligehold af pladsen, herunder opsætningen/udskiftning af skilte i øvrigt.

- Med udskiftningen følger vi dermed de regler, som lovgivningen pålægger os at følge, skriver APCOAs direktør til nationen!, men hvad siger du?

Tror du, der vil blive skrevet flere bøder ud når de blå skilte forsvinder?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Nyttig idiot for islamister
Annonce:
Annonce:

... MEGA-GALLERI

Annonce:
Annonce: