Annonce:
Annonce:

Trump fans jubler efter foto-indrømmelse: Og linker stolt til mega-foto

Ekstra Bladet kan i dag afsløre, at der var 30 minutters forskel på det 'fotobevis', der skulle vise, at Trumps indsættelse var en fiasko sammenlignet med Obamas. 'Hvad sagde jeg', skriver rigtig mange på nationen!, mens de linker til et mega-pixel-foto fra cnn.com. Se det længere nede

Trumps pressetalsmand Spicer ændrede mandag forklaring, da han blev spurgt til, om han fortsat mente, flere mennesker var mødt op til Trumps indsættelse: - Jeg mente tilskuere og seere TIL SAMMEN. (Video: AP)
Annonce:
Følg nationen!

- Jeg kan godt forstå at Trump teamet brokker sig over en unfair fremstilling.

- Der var store problemer/forsinkelser med sikkerhedstjek (og udfordringer med trafik i byen) osv., så mange kom først ind meget sent før kl. 12.

- Så at vise et billede fra kl. 11 er en bevidst fordrejning.


Billedet til venstre er ifølge fotochefen hos AP taget kl. 11.00 - billedet til højre er taget kl. 11.30.

Billederne hele verden taler om: Fotochef afslører afgørende detalje

Annonce:

Klart at Obama har flere tilhængere i Washington
Sådan skriver nationens! Don Deal i en af de mere end 5500 kommentarer, der er skrevet om antallet af fremmødte mennesker til Donald Trumps indsættelsesfest. Og Don Deal - som faktisk tror, at der var flest til Obama's indsættelse, fordi Trump som hvid mandlig republikaner med en vælger-base langt væk, selvfølgelig har haft svært ved at tiltrække folk fra Washington, der ifølge Don D har en overvægt af demokratiske stemmer og iøvrigt også en overvægt af sorte indbyggere - har lagt et link ind i sin kommentar. Et link som rigtig mange Trump-tilhængere iøvrigt er glade for: 

Her er billedet som Trump-fans synes viser sandheden
- CNN's Gigapixel billede fra lidt over 12 viser et noget andet billede end det ovenstående, som medierne bruger til sammenligningen.

- Udover at bruge et 'fordrejet' billede, kom medierne så også med et super lavt estimat på kun 250.000 fremmødte.

- Ingen har lavet officiel optælling, men udover billederne har Trump teamet også imødegået det ved at henvise til statistikker for rejsende i metroen og offentlig transport, som indikerer noget langt højere.

Derfor kom der så få til Trumps indsættelse: De var på arbejde

Annonce:

Trumps talsmand har jo ret
- En anden ting de påpeger er at målinger på TV seere er ret højt, og tæt på niveau med Obama i 2009. (Desuagtet at langt flere ser det på smartphones og tablets i dag), skriver Don Deal, og nationens! Jan J skriver i sin kommentar, at Trumps og Obamas indsættelse slet ikke kan sammenlignes:

- Trumps talsmand har jo ret i sin påstand.

- Han siger den mest sete indsættelse nogen sinde, såfremt man tager TV og online medier med.

- At det ikke kan sammenlignes med 2009, er en anden snak. De sociale medier var ikke lige så udbredt, og derfor er en sammenligning ikke mulig, skriver Jan, men hvad tænker du?

Hvilken indsættelsesfest har du fulgt mest med i? Obamas eller Trumps?

Og tror du- hvis man tæller ALT med (TV, Facebook, Twitter, online-medier som f.ex. www.eb.dk osv) - at Obamas indsættelse blev overværet af flest mennesker? 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Fra i dag skal hun kaldes for Sylteminister
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: