Trump-trolls invaderer BTs Facebook: BT-chef har ingen forklaring

Zouheir undrede sig i sidste uge over, at et flertal af BTs Facebook-læsere åbenbart synes, at Donald Trump er en god præsident. Og BTs digitale chef kan heller ikke forklare, hvad der er sket i afstemningen.

Zouheri undrede sig i sidste uge over, at BTs Facebook-afstemning viste, at Trump var en god præsident. Screenshot fra Facebook
Zouheri undrede sig i sidste uge over, at BTs Facebook-afstemning viste, at Trump var en god præsident. Screenshot fra Facebook

- Ifølge Fake News BT - som har fodret danskerne med løgn og latin og fordrejelser af sandheden om Trump i nu et år - bør det ikke komme som nogen overraskelse, hvis denne negative propaganda fra medierne og eliten og venstre journalisterne viser, at danskerne synes, at Trump har gjort det dårligt!!

Eliten og Fake News mediernes problem
- Men hvis nu medierne havde gjort deres arbejde rigtigt og afbalanceret var svaret nok anderledes og mere nuanceret....

Sådan skriver Søren J. på BTs Facebookside, hvor der onsdag i sidste uge blev spurgt om Donald Trump var en god præsident.

Zouhair: Synes det ser ret købt ud
Men som du kan se af afstemningen, så fik søren ikke helt ret. Der er nemlig næsten ligesp mange hjerter som vrede smileys på BTs Facebook - og det undrede Ekstra Bladets gode Facebook-ven Zouheir C, der derfor har tippet os om sagen. Zouheir skriver:

- B.T har lavet en afstemning om hvorvidt man synes Donald Trump er en god præsident.

- 'Hjerte' for Ja og 'sur smiley' for nej. Der er 1300 hjerter, men over 800 af dem ser RET købte ud... , skrev Zouheir, der sendte disse screenshot med som dokumentation.

BT-chef kan ikke forklare hvad der er sket
Og et hurtigt klik viser, at Zouheir faktisk har ret i, at der er rigtig mange hjerter, og at mange af navnene på dem, der har givet et 'hjerte' går igen flere gange og iøvrigt ser påfaldende udenlandske ud sammenlignet med dem, der har stemt 'sur smiley'.

 

Besynderligt tip - spørg Facebook
nationen! har bedt BTs digitale chef Michael Jensen om hans forklaring på de mange 'hjerter', og hans svar er, at han synes at Zouheirs tip er besynderligt:

- Vi køber ikke stemmer. Det er et besynderligt tip, du har fået dig.

- Jeg kan dog ikke forklare dig, hvad der er sket. Det må du spørge Facebook om, skriver Michael Jensen, men hvad er dit bud?

Synes du, det er besynderligt, at Zouheir undrer sig over, at der er mange udenlandske navne i BTs Facebookafstemning? Og synes du, at Trump er en god præsident?

Synes du afstemningen på BTs Facebook ser korrekt ud?

Er Trump en god præsident?

Se resultat

Synes du afstemningen på BTs Facebook ser korrekt ud?

Er Trump en god præsident?

Din stemme er modtaget

Vis afstemning

Fejl

Der skete desværre en fejl, prøv igen senere.
 

1 af 6 
2 af 6 
3 af 6 
4 af 6 
5 af 6 
6 af 6 Zouheri undrede sig i sidste uge over, at BTs Facebook-afstemning viste, at Trump var en god præsident. Screenshot fra Facebook
kommentarer
Vis kommentarer
Mest læste i nationen!
Seneste i nationen!
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:David Attardo
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen