Trusselsbilleder: Frygter du Putin eller Islamisk Stat?

Heftig debat om trusselsbillederne mod Danmark. Er du enig med DFs Marie Krarup, der er mere bange for islamisk stat end for Putin.

- Den største trussel er os selv.

- Slut med at gå ind i flere krige som forøger trusselsbilledet gevaldigt.

- Rusland er selvfølgelig ikke en trussel imod Danmark. Det er kun propaganda fra typer som Claus Hjort Frederiksen, der påstår det.

Claus Hjorts undskyldning
- Han vil gerne hæve vores militærbudget og bruger Rusland som en undskyldning eller alibi om man vil, til at hæve dette. Putin har ingen interesse i Danmark på den front.

Se også: Trump forudser EUs sammenbrud: Borgerne er vrede på flygtningestrøm

Sådan skriver Tommy R. på Politikens Facerbook i en af de kommentarer DFs Marie Krarups kritik af den liste over trusler mod Danmark, Forsvarets Efterretningstjeneste har offentliggjort, har fået. Og på nationen! er der også stor opbakning til Krarups kritik, der handler om, at det danske forsvar er mere bange for Putin end for islamisk terrorisme:

DF: Folk bliver dræbt af islamiske terrorister
- Når vi nu ved, at folk bliver dræbt i Europas gader af islamiske terrorister, burde tjenesten have lagt mere vægt på det end på truslen fra Rusland, sagde Krarup i går, og nationens! Finn P er enig:

- Ikke een europæer er dræbt af russere, hvorimod hundredvis er dræbt af islamister, såå......hun har sku´da ret, skriver Finn, og Karla H. fortsætter:

- For en gangs skyld er jeg imponeret over en Dfér - der selv kan tænke og ikke tager alt det bullshit som vores militær og politi kommer med.

- Dem (politi og militær) kan man sgu ikke regne med, skriver Karla H, men hvad er du mest bange for:

Islamiske terrorister eller Putins Rusland?

Se også: Tak: Kommunisterne reddede Europa og stoppede Holocaust

 

466 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere