Annonce:
Annonce:

TV: 7000 mener ikke han skal dømmes for vold mod kridtbandit

Kridtbanditten Nina har meldt den betjent, der anholdt hende i november, for vold. Betjenten får opbakning fra over 7000 Facebook-støtter

Annonce:
Følg nationen!

- Politi har ikke altid ret, men lige den her sag er så grov, at vi almindelige personer bliver nødt til vise vores politifolk, at vi støtter dem når de passer deres arbejde.

Vi skal møde politiet med respekt
- Politiet er sat i verden for borgerne, men vi skal også huske, de har autoritet.

- Vi skal møde dem med respekt, ligesom de 99.9% af gangene møder os med respekt og i øjenhøjde!

TV: 5 politifolk greb voldsomt ind: Hun tegner med kridt

7000 støtter betjent - han skal ikke dømmes for vold
Sådan står der på Facebook-siden 'Støt Peter', der som navnet antyder, handler om at vise politibetjenten Peter, at han har masser af opbakning. Og at den anmeldelse for vold, kridtbanditten Nina har indgivet mod ham for to uger siden i manges øjne er uretfærdig:

Kridtbandit smasket af betjent: Nu er han meldt for politivold

Annonce:

- Politiet er blevet chikaneret igennem længere tid. Politibetjent Peter, skal ikke dømmes for politivold, hedder det videre fra folkene bag Facebooksiden, der på bare syv dage har passeret 7000 støtter.

Man må gerne kridte
Nina fastholder over for nationen! at hun og de andre 'kridtbanditter' har loven på deres side, når de kridter på offentlige områder, og at den voldsomme anholdelse derfor i hendes øjne er helt forkert. Og Nina henviser til dette interview med advokaturchef Helle Just Krag fra Københavns politi, der forklarer, at kridttegninger på offentlig vej, som udgangspunkt er i orden.

Se interview om kridttegninger med advokaturchefen her(eksternt link).

Hvad mener du? Er betjenten for voldsom? Og synes du man skal straffes fordi man tegner med kridt?

Harmløse kridttegninger
Nina forklarer over for nationen!, at det kridterierne handler om er de ting som mainstream medier normalt holder skjult.

- Selve konceptet går ud på at bruge vores ytringsfrihed på en harmløs måde nemlig med kridt som går væk i regn eller via slid.

Annonce:

Vi vil gerne blive hørt
- Vi vil gerne blive hørt om nu hvor vi lever mere og mere i en digital verden så kigger folket mere og mere ned i deres iphone og ned i jorden, på den måde fanger Kridtbanditterne folkets opmærksomhed ude i offentligheden.

- Vi skal have folket til at vågne op og tage ansvar for sig selv, åbne deres hjerte og tænke kritisk til det der sker omkring dem og hos magthaverne.

Giftige fødevarer
- Mange stoler blindt på mainstream medier, nyhederne, tv m.m og der er de gode til at manipulere folket væk fra sandheden, så Kridtbanditterne vil gerne have sandheden ud.

- Det der især er vigtig er at oplyse folket om giftige fødevarer hvor der er Aspartam i som gør mange folk syge, jeg har selv fået utrolig mange henvendelser ang. folk der er blevet syge af det og der har fået skader af sødestoffet. 

Annonce:

Overmedicinering og bæltefixering
- Og især også Psykiatriens agenda mod menneskeheden som ikke kommer ud i nyhederne og mainstream media, hvad der i virkeligheden sker bag lukkede døre, såsom overmedicinering, tortur, unødvendige bæltefikseringer og sygeliggørelse af menneskelige følelser. 

Prøv med meditation og kostomlægning
- Alle kunne primært få en psykiatrisk diagnose og der prøver vi at få folket til at vågne op og se på naturlige alternativer såsom meditation, der giver indre ro, kost ændringer uden kemi og spise økologisk der også giver bedre mental sundhed.

- Vi håber inderligt at folk ser dybere indaf og stiller flere spørgsmål til autoriteter og er kritiske fordi det er nu vi skal vågne op og at der er flere der kommer ud på gaderne og spreder god energi med kridtet og oplyser folk, skriver Nina, der opfordrer alle, der sidder inde med vigtige informationer som de vil dele med folket, om at tage ud og kridte.

- At sprede kærlighed er meget vigtig, for der er for meget had i verdenen så gå ud og lav en masse kærlige budskaber og hjerter på gaderne, siger Nina.

Annonce:

Hvad tænker du? Skal man have lov til at kridte på gaden, eller skal politiet anholde kridtbanditter?

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Annonce:
Mærsk har et rekordstort overskud, men betaler kun fire procent i skat. Ekstremt absurd

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: