Ud med ballademagerne: De ødelægger det for os andre

Juju, der er araber og Murat, der er tyrker, glæder sig på Facebook over det boligselskab i Korsør, der varsler hård kurs over for ballademagere.

I søndags fik en 65-årig gangbesværet mand i søndags prygl på p-pladsen ved dagligvarekæden Lidls butik i Korsør. Nu truer boligforening med at smide de unge lømler - og deres familier - ud. Arkivfoto: Thomas Borberg
I søndags fik en 65-årig gangbesværet mand i søndags prygl på p-pladsen ved dagligvarekæden Lidls butik i Korsør. Nu truer boligforening med at smide de unge lømler - og deres familier - ud. Arkivfoto: Thomas Borberg

- Jeg er selv araber, men seriøst up.

- Så kan de lære det.

- Og for den sags skyld gør det over hele Danmark - ikke kun nogle steder!

- Så tror jeg det giver pote!

Jeg er tyrker - flot arbejde
Sådan skriver Juju Al-N i nogle af de mange kommentarer, der lige nu vælter ind på Ekstra Bladets Facebook om den hårde kurs, Bolig Korsør varsler overfor de unge beboere, der ikke kan holde sig på den rigtige side af loven:

Se også: Boligformand advarer ghettodrenge: Laver I ballade smider vi jeres familie ud

Og Juju - som har fået mere over 700 likes for sine meninger - er ikke den eneste, der nævner sin baggrund:

- Jeg er tyrker, super flot arbejde.

- De skal bare ikke ødelægge det for os andre.

Råb op - sæt en anden dagsorden
- Odense Århus Ålborg kom i gang, skriver Murat i sin kommentar, der har fået 253 likes. En af dem muligvis fra Yvonne N, der opfordrer Juju til at råbe højere:

- Vi mangler jeres stemme, Juju. En med mellemøstlig baggrund, som kan sætte en anden dagsorden for de unge.

- Vi dømmer folk på deres opførsel, men når mange unge muslimer opfører sig som lovløse, så mister vi fokus på jer, der blender ind i det danske samfund.

Dejligt med arabisk baggrund i koret
- Vi kan ikke se og høre jer.....og heller ikke, at I tager afstand fra den opførsel. Råb op og sæt en anden dagsorden for de unge, skriver Yvonne og Toni T er komplet enig:

- Dejligt der er nogle med arabisk baggrund, der melder sig i koret af folk der er utilfredse med de lorteungers opførsel.

- sådan en fra mig til dig, skriver Toni.

Du kan også give Juju og Murat et like i opslaget her:

Men hvad med dig? Savner du også at unge med udenlandsk baggrund råber op, når andre unge med udenlandsk baggrund laver ballade?

Se også: Blødsødenhed: Kastede brandbombe og slap for udvisning

343 kommentarer
Vis kommentarer