Udvist én gang og kom tilbage: Anneca må holde jul hos far i Danmark

I dag fik Arne et glædeligt opkald fra Udlændingestyrelsen. Hans datter Anneca, der bliver dansk statsborger lige før jul, behøver ikke rejse når hendes visum udløber 4. december

Arne og Anneca glæder sig til jul i Tønder. De har kæmpet hårdt for at få lov til at bo sammen - bl.a blev Anneca tvunget til Filiinerne i marts - men nu er det hele faldet på plads.
Arne og Anneca glæder sig til jul i Tønder. De har kæmpet hårdt for at få lov til at bo sammen - bl.a blev Anneca tvunget til Filiinerne i marts - men nu er det hele faldet på plads.

- Er der en voksen tilstede, der kan træffe en fornuftig beslutning?

- Hvem har glæde af, at hun ikke er her de par uger?

Sådan skrev nationens! Sgt. Pepper i en af de 309 kommentarer, der blev skrevet om den meget mystiske situation, Arne og datteren Anneca fortalte om i sidste uge:

nationen - 9. nov. 2017 - kl. 13:48 Danmarks 'drillegave' til Arnes datter: Bliver statsborger OG udvist

For Anneca - som står til at blive dansk statsborger, når folketinget vedtager indfødsretsloven d. 18 december - skulle faktisk have rejst ud af Danmark d. 4. december. Da udløber hendes visum nemlig, og den 14-dages udvisning, var Sgt. Pepper ikke den eneste, der mente var uklædelig for Danmark:

 

- Hun er ikke skægbarn, velfærdsmigrant, islamist eller kriminel, så selvfølgelig skal djøfferne og burekraterne chikanere hende lidt, skrev nationen! i en kommentar til artiklen, og nationen!-debattøren Yolosswagua efterspurgte også lidt fleksibilitet, så Anneca slap for at rejse ud af Danmark, og kunne passe sin skole:

Ingen kigger på en sag - de ser kun på reglerne
 - Der er INGEN fleksibilitet i systemet.

- Der er ingen der kigger på en sag og kan se problemstillingerne.

- De kigger på i deres regelhæfte og foretager alle beslutninger som en udregning.

- Sådan er det lige indtil de skal lave regler for sig selv, og bryder de dem, så er det ikke så slemt. Bryder vi dødelige regler så har vi 10 instanser af staten over nakken, skrev Yolosswagua.

Nu er problemet løst
Men nationens! normalt så indsigtsfulde debattører tog åbenbart fejl. I dag blev Arne nemlig ringet op af Udlædningestyrelsen, der gav ham besked om, at hans datter IKKE behøver udrejse når hendes visum udløber:

- De sagde at de nu forlænger hendes udrejse indtil marts - og da hun jo bliver dansk statsborger lige får jul, så er problemet jo løst.

- Nu kan vi gå i gang med at gldæe os til jul, siger Arne, der sender en venlig tanke til alle de danskere - f.ex. de 28.794 nationen!-læsere, der har deltaget i afstemningen om 14-dages-udvisningen - der har støtten ham i kampen mod systemet.

Se også: Hun har filipinsk kultur: Derfor udviste Udlændingestyrelsen Arnes datter

1 af 2 
2 af 2 Arne og Anneca glæder sig til jul i Tønder. De har kæmpet hårdt for at få lov til at bo sammen - bl.a blev Anneca tvunget til Filiinerne i marts - men nu er det hele faldet på plads.
18 kommentarer
Vis kommentarer