Ulykkelige Janne: Skær hundens tunge af eller flyt

Janne føler sig forfulgt af naboer, der klager over hendes cockerspaniel. Nu har hun fået ét år til at få sin hund til at tie stille - men usikkerheden gør hende dårlig

- Jeg føler, at jeg bliver overvåget af mine naboer, og at de går efter mig i stedet for hunden.

- Jeg har gjort, alt hvad de forlangte. Købt antigøhalsbånd og gået til træning, og det går mig på i en grad, så jeg må gå til behandling.

- Jeg har det meget dårligt med det.

Har det som om de vil tvinge mig til skære min hunds tunge af
Sådan skriver Janne, der er havnet i en rigtig skidt situation i den boligforening hun bor i. Nogle af naboerne har klaget over hendes hund, og på et møde som Janne ikke mener hun er blevet indkaldt til, har beboernævnet klagenævnet nu givet hende ét år til at få hunden til at stoppe med at gø.

- Jeg har det som om, at de vil tvinge mig til at skære min hunds tunge af, hvis jeg vil blive boende.

 

Men dyrlægen siger det er normalt at en hund gør
- Men jeg har snakket med en dyrlæge, der siger, at min hund ikke larmer mere end den skal, og at der et normalt, at en hund gør, når der kommer nogen, siger Janne, der gerne vil have gode råd til, hvad man kan gøre for få naboer til at acceptere en hund.

- Jeg kan jo ikke være den første i Danmarkshistorien, der får klager over en hund, så hvis der sidder nogen derude med en ide til en løsning, vil jeg blive rigtig glad, siger Janne til nationen!

Hvad siger du? Hvad skal Janne gøre?

1 af 3 
2 af 3 
3 af 3 
282 kommentarer
Vis kommentarer