Ung pige: Det er ikke 'os og dem' - det er 'dem og dem'

Lige nu er det et stort virvar, hvor det er totalt umuligt for den enkelte europæer at skelne mellem de forskellige muslimske segmenter, skriver Ida, der opfordrer fredelige og moderate muslimer, til at protestere mod de radikale islamister

Følg nationen!

- Ligesom alle andre fornuftige mennesker verden over, fordømmer jeg terror.

- Jeg forarges, væmmes, frustreres og provokeres. Det er simpelthen så vanvittig vulgært at vide, hvordan en flok hjernevaskede ekstremistiske idioter føler sig drevet af at slå alle dem ihjel, der ikke forguder og tilbeder Islam.

Lad klaphattene lide i helvede
- Og jeg ønsker stærkt, at alle disse klaphatte dømmes til evig straf og lidelse i helvede!

Sådan skriver Ida S - en ung studerende - i et læserbrev til Ekstra Bladet, om de vanskeligheder hun har ved at skelne gode og rare og venlig muslimer, der godt kan lide hende - fra dem, der synes hun er vantro. Ida går selv i klasse med nogle muslimer, og tør derfor ikke stå frem med foto og fuldt navn. Men hun vil godt stå frem ved siden af de muslimer, der tager tydeligt afstand fra terror, hvis bare hun kan få atvide, hvem de er. Hendes brev fortsætter således:

Er jeg i livsfare fordi jeg er vantro?
- Jeg vil ikke være i teoretisk og realistisk livsfare, fordi jeg af ekstremistiske islamister betragtes som værende vantro ene og alene af den uskyldige årsag, at mine religiøse standpunkter skiller sig ud fra deres!

- Mine værdier og min tro skal ikke dikteres eller befales af nogen som helst andre end mig selv. Udefrakommende indflydelse og indvirkning er fint, men ikke fra fanatiske over-religiøse tosser, der mener, at Koranen er et universalt fælles regelsæt, som skal styre alle menneskelige samfund med hård hånd og primitive tilstande! Nej, tak!

Cherif: Skal Folketinget bombes før I fatter alvoren?

Idioti at påtvinge os en religion
- Det er jo dybest set ren idioti at påtvinge Vesten en religion, der ingen symbolsk, åndelig, emotionel, eksistentiel eller mental betydning har for det enkelte vedkommende!

- Så kan vi jo passende rende rundt og lade som om, at vi forguder profeten Muhammed ude, mens vi væmmes ved ham, hjemme! Men så er der sguda først tale om at være vantro, synes jeg!

Kyl islamister ud af landet
- Danmark må træde i karakter! Og lukke de grænser! Og kyle alle imamer og islamister ud af landet een gang for alle! Permanent!

- Og så skal det muslimske miljø lære at komme til enighed om en koncis, præcis og utvetydig holdning til terror, så vesten har en reel mulighed for at skille fårene fra bukkene!

- Vi vil have muligheden for at have noget overskueligt at føle på ifht. islamister, terror-sympatisører, uintegrerede muslimer og civiliserede muslimer!

Umuligt at skelne den gode fra den dårlige muslim
- For lige nu er det et stort virvar, hvor det er totalt umuligt for den enkelte europæer at skelne mellem de forskellige muslimske segmenter!

- Og derfor generaliserer vi og stempler alle muslimer med et tykt dødningehoved lige i panden! For vi har fået nok af at være retfærdige og diplomatiske! Intet godt er kommet ud af dette! Kun terror!

- Tænk engang, hvis hver evig eneste muslim i verden fordømte terror ligesom os andre! Hver evig eneste! Uden undtagelse!

- Tænk engang, hvis hver evig eneste muslim i verden havde et instinktivt behov for at lade Vesten vide, at terrorisme hverken tolereres, opbakkes, støttes eller forståes!

Lad det være en kamp mellem dem og dem
- Og tænk engang, hvis hver evig eneste muslim i verden kunne tage så stærk afstand fra islamister og visse imamer, at det ikke længere er en kamp mellem muslimer og os, men derimod en kamp mellem ekstremistiske islamister og os.

- Vi har behov for at kunne sortere brodne kar fra i alle lejre, og det er kun muligt, hvis alle muslimer tager vores side i kampen mod fundamentalistisk manipulation og overgreb!

Svært at holde hovedet koldt
- Dette ville give vesten et mere afklaret forhold til al den råddenskab og ondskab, der florerer og det ville være bekvemmeligt og fortjent, hvis vi een gang for alle kunne få bestemt, om den muslimske del af alle vestlige samfund er for eller imod!

- Men når hver fjerde udlændinge i europæiske gadebilleder kommunikerer, at der i det muslimske miljø hersker en form for åndelig hyldest til terror og terrorister i helhed, er det temmelig svært at holde hovedet koldt!

- Når visse muslimske grupperinger tydeligvis ser en slags trend i at sympatisere med terrorister, og gerne proklamerer med dette på de sociale medier eller for åben skærm, så er det temmelig svært at holde hovedet koldt!

Når der bliver viftet med IS flag
- Når en håndfuld unge udlændinge i diverse ghettoer vifter med IS flag og provokerer politiet med arrige arabiske tilråb, så er det temmelig svært at holde hovedet koldt!

- Og når Hizb ut Tahrir kan opfordre til had og terror mod jøder i Danmark, og stadig kun blive mødt med passivitet, opbakning eller ros fra de muslimske kanter i Danmark, så er det temmelig svært at holde hovedet koldt!

- Tænk engang, hvis alle anstændige muslimer demonstrede mod terrorisme eller imod terror-opfordrende partier som Hizb ut Tahrir!

Tænk hvor meget respekt de ville høste
- Tænk engang, hvor meget respekt, sympati og anerkendelse, de ville høste fra den vestlige befolking!

- Tænk engang, hvad det ville gøre for samfundet! For verden! Det ville være et historisk øjeblik af episke dimensioner, hvis muslimer entydigt kunne kommunikere, at terrorisme ikke er acceptabelt! 

- De skal se at få styr på egne rækker og tage noget ansvar! De skal gå islamister på klingen og tage kampen op, hvis de vil have endelig accept i resten af verden!

- Dette er mindst ligeså meget en krig mellem dem og islamister, som det er en krig mellem os og islamister!

Har Ida en pointe? Er det dem og os eller dem og dem?

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

14,8 millioner kroner blev samlet ind på en time