Annonce:
Annonce:

Ung pige til ond hacker: Fuck dig, de fotos sku' ikke på Google

Denne artikel blev publiceret første gang d. 2. august. Fredag d. 19.8 er tilføjet intw med Elise.

Elises telefon er blevet hacket og nu ligger hendes personlige oplysninger og meget intime billeder af hende og en sexpartner på nettet. Men politiet ved ikke, hvornår de kan hjælpe hende

Annonce:
Følg nationen!

Denne artikel blev publiceret første gang d. 2. august. Fredag d. 19.8 er tilføjet interview med Elise. Det kan du se ovenfor.

- 3 MÅNEDERS VENTETID FOR AT FÅ HJÆLP AF POLITIET … SAY WHAT??

- Det hacking, der er foregået, fik mig til at henvende mig til politiet.

Politimanden var sød og forstående, men.....
- Jeg mødte en forstående og MEGET sød betjent. Desværre kunne de bare ikke gøre noget før om 3 måneder.

- Jeg tænkte bare 'det er LØGN det her'.

Annonce:

Sådan skriver 19-årige Elise om det hacker-overgreb hun lige nu er udsat for - og som politiet ikke har tid til at stoppe med det samme. Elises koder, hendes login-informationen og Elises meget personlige og intime billeder er nu frit tilgængelige på nettet - og selv om Elise er kendt for selv at skrive meget ærligt med overskrifter som 'Nøgen på de sociale medier'  og 'Fuckgirl vs Eli'  - føles hackerens opførsel som en virtuel voldtægt. Elises brev - som hun håber du vil dele, så politiet og ikke mindst hackeren, vågner op og fjerner billederne, fortsætter således:

OBS. Billederne i denne artikel er beskårede udgaver af enkelte af de cirka 50 billeder, der er spredt. Elise har været med til at vælge billederne , så du kan få et indtryk af det overgreb, hun er blevet udsat for

Elises nøgenbilleder endte på nettet: Beskyt dig mod samme skæbne

Jeg er på 'venteliste'
- Jeg får dagligt beskeder fra alle mulige, som 'ved du godt hvad der foregår og hvad der er om dig på nettet', og hvor jeg ikke kan svare, fordi jeg er så magtesløs og ked af det.

- Jeg ryster helt, fordi jeg ikke kan gøre en skid. IKKE ENGANG POLITIET VIL GØRE NOGET.

- De kan sagtens finde ham og lukke hans sider ned, men jeg er på 'venteliste'.

- Der er fyldt med så meget på internettet af mig, der er endda oplysninger omkring hvor jeg bor og hvor jeg arbejder.

Føler ikke at der er nogen der tager sagen seriøst
- Jeg føler mig iagttaget hele tiden, og jeg tør ikke snakke højt om mit privatliv, fordi jeg er bange og rædselsslagen for, at han aflytter min telefon.

Annonce:

- Han har ødelagt alt for mig, og jeg vil så gerne slå igen, men jeg føler ikke der er nogen der kan tage den her sag seriøs.

- Og JA! Jeg lægger selv udfordrende billeder ud, men det er for at vise at kvinder også godt kan gå topløs, og at det ikke kun er mænd, der har de rettigheder. Og egentlig også for at stoppe slutshaming.

Mine intime billeder skal sgu da ikke på Google
- Sgu da ikke fordi jeg vil have lagt alle mine private og intime billeder ud på Google, skriver Elise, der har fundet ud af at hackeren kalder sig 'Sector1'.

- FUCK DIG! Jeg ved du læser dette, og uanset hvad du kræver så vil jeg være villig til at give dig det – hvis du blot stopper med at krænke mit privatliv.

 

Annonce:

- Det her er vel prisen for at være så offentlig, og jeg har vel selv bedt om mange af tingene der er budt mig. Men ikke det her! Det er uretfærdigt, skriver Elise, der gerne vil høre om hun er den eneste, der har fået at vide, at politiet gerne vil hjælpe - men bare ikke lige nu. Og om der er nogen, der ved, hvordan man kan stoppe en person, der lægger andres intime billeder på nettet.

nationen! har tirsdag talt med politiet, der bekræfter, at de har modtaget en anmeldelse fra en meget ulykkelig Elise. Men de ikke kan sige, hvornår de har tid til at tage sig af sagen. nationen! har også skrevet til 'hackeren', der - hvis man skal tro en debattråd på en russisk internetside - er behjælpelig med at skaffe nøgenbilleder af andre danske piger. Han/hun har ikke svaret.

Er politiet gode nok til at hjælpe folk, der er blevet hacket? Og hvad ville du gøre, hvis dine intime billeder pludselig blev spredt på nettet?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Der er et mordforsøg i gang
Annonce:
Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: