Unge festede i børnehave med øl og joints: Har ryddet op efter jer

Unge mennesker kan godt finde på at bruge skoler og børnehaver til at holde fest. Men det er ikke altid de rydder efter sig?

Vi går der ned for at lege, og så ligger der 17 skodder, halv tomme dåser, affald og joint papir, skriver Natali, der har ryddet op efter de unge.
Vi går der ned for at lege, og så ligger der 17 skodder, halv tomme dåser, affald og joint papir, skriver Natali, der har ryddet op efter de unge.

- Oh yes ..

- Her i Albertslund kender vi det også. Der er sågar fundet MENNESKE AFFØRING i ungernes legehus.

Sådan skriver Lea T i en af de 18 kommentarer småbørnsmoderen Natali K.s opråb om svineri i børnehaven har fået. For det syn, der mødte Natali, da hun i går ville benytte sig af børnehavens legeplads, var ikke rart:

- Unge mennesker kan sidde og have lidt privatliv og hygge sig lidt. Men i er godt nok nogle svin!! (Undskyld mit fransk).

Syge af skodder og blodige af dåserne
- Alt affaldet kan børnene blive syge af og putte i munden. De kan skære sig på dåserne og drikke resterne og blive syge af det og ende på sygehuset.

- De kan putte skodderne i munden og ende på sygehuset. Er det fair for små børn, der ikke ved bedre?? Så Undskyld mig men hvad FANDEN tænker i på?.

Sådan så Ulvedalene i Dyrehaven ud sidste lørdag morgen efter fredagens fest. Foto: Naturstyrelsen. nationen Dyrehaven ligner losseplads efter gymnasiefest

Hyg jer, men respekter børnene
- Lad Vær med at ødelægge for jer selv, at i kan sidde der og hygge. Men respekter børnene i det mindste!!!

- Det hele er ryddet op! Det var så lidt!, skriver Natali, der gerne vil have at du deler den her artikel, så så mange som muligt ser den.

Hvad med dig? Har du brugt en børnehave til sidde og hygge dig med vennerne - og huskede du at rydde op?

Kloge hoveder skal finde et hyggested til de unge
De fleste af kommentarerne er meget kritiske over for de unge, men Inge synes at nogle voksne burde bruge hovedet og finde nogle egnede hyggesteder til de unge:
-
Jeg vil give dig så meget ret,.. Det er sgu noget svineri....

- Men ser jeg det for de der unge mennesker, der har siddet lige der, så tænker de ikke over det.

Unge mennesker tænker ikke som os
- De har fundet et sted at hygge sig, og jep de skal sgu Ryde op efter sig, men de har ikke børn, tænker ikke som os.

- De har hygget sig.... Og nej jeg siger ikke det er i orden, men måske der er nogle kloge hoveder der skal finde et sted til de unge mennesker, skriver Inge.

Hvad siger du? Er der nok hyggesteder til de unge?

 

 

 

65 kommentarer
Vis kommentarer