Unge Gamere til Trustpilot: Vi er ikke en datingside

Adminteamet hos Unge Gamere synes det er en skandale, at de - som arbejder friviligt og ulønnet - skal bedømmes på Trustpilot

- Vi har en kamp med Trustpilot om en profil, de har lavet på os, og de nægter at fjerne den.

- Da vi er Danmarks største gaming-community, vil dette have betydning for vores omdømme, og det ser vi helst kan undgås.

Vi har smidt 7000 ud - de er nok ikke så glade
- Problemet er, at vi har udelukket over 7.000 medlemmer grundet grov opførsel eller andre brud på reglerne - disse medlemmer vil naturligvis bedømme os på Trustpilot.

Sådan skriver adminteamet fra Unge Gamere til nationen!. Adminteamet arbejder friviiligt og ulønnet og synes ikke de skal udsættes for de udsmidte gameres kritik. Brevet til nationen! fortsætter derfor således:

- De anmeldelser der kommer, vil udelukkende være negative og hadfyldte, da de er blevet udelukket.

- Vi må huske på, at det i mange tilfælde er børn vi har med at gøre. Da vi hovedsageligt er baseret på Facebook, vil dette også stærkt påvirke vores fremtidige medlemstal.

Trustpilot sammenligner os med en datingside
- Vores argument over for dem ligger i, at de anmeldelser ikke kan bruges til noget, og at de ikke får noget ud af at have den profil på deres side. Vi ønsker den fjernet, da den potentielt kan skade vores omdømme.

- Deres argument er, at vi kan sammenlignes med en datinggruppe, og  de mener, at brugerne bør have ret til at vurdere den oplevelse de har haft med vores community.

Lad kriminelle bedømme politiet
- Da disse anmeldelser i høj grad er baseret på os admins, er det umuligt at bruge en Trustpilot profil til dette, da vi har opsat mange regler i gruppen, og samtidig håndhæver disse.

- Det ville være som at lade kriminelle vurdere politiet efter de er røget i spjældet, og det mener vi er uacceptabelt, skriver adminteamet, der håber på bred opbakning til deres sag.

Men hvad mener du? Kan man sammenligne en frivilligt drevet side med kommercielle datingsider?

 

 

 

29 kommentarer
Vis kommentarer
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere