Usikker: Derfor er trussetjek en god ide

15 procent ved, at deres partner kan finde på at være utro til julefrokosten, men hele 27 procent er usikre. Derfor kan et trussetjek være en god ide

I aften er der julefrokost på mange arbejdspladser. Det er der også på næste fredag og næste fredag igen, og hvis man skal tro resultatet af den afstemning, som 26.443 læsere har deltaget i, så sender lidt over en sjettedel deres partnere afsted - vel vidende, at de kan finde på at nyde lidt mere end snaps. 

 

Sådan holder rap-gruppen Odense Assholes julefrokost. Hvad er din bedste - eller værste - julefrokost historie? nationen Utro til julefrokost: Glemte bare det nye overvågningskamera

Det kan jeg ikke have ondt af
- Det man ikke ved har man ikke ondt af. Og så længe hun siger hun elsker mig og iøvrigt vasker min sokker, så kan jeg ikke blive vred, skriver nationens! Per Pf i en kommentar og Bodil T er enig:

- Man skal simpelthen lade være med at spørge om utroskab. Min tommelfingerregel er at se på, hvordan vi har det til hverdag - og hvis det er fint nok, så kan han for min skyld godt hive Carina fra kundeservice med ind i kopirummet, skriver Bodil.

Nordjyllands Politi var på gaden med store spritkontrol, da Tuborgs julebryg blev frigivet. (Foto: René Schütze) Samfund I dag går jagten ind på jule-spritbilister

Hvad vil du opnå med den G-streng?
Et godt råd til de nervøse kommer fra sexolog, parterapeut og forfatter Jesper Bay-Hansen, der til dr.dk tidligere er kommet med et godt bud på en utroskabs-advarselslampe: Trussetesten.

- Inden man tager af sted til julefrokosten, kan den modige spørge sin partner: 'Hvorfor tager du lige netop i dag dine allermest sexede trusser på, eller den frække g-streng?

- Hvad er det lige, du vil opnå med dette?, siger Bay, men hvad siger du?

Tjekker du, hvilket undertøj din partner har på, nar han/hun tager til julefrokost?

1 af 2 
2 af 2