Usmageligt: Annonce fra Power forarger

Kan man tillade sig at reklamere for produkter til folk, der arbejder hjemmefra - nu hvor mange danskere er blevet bedt om at arbejde hjemme?

Arbejd effektivt fra hjemmet, skriver POWER, og gør opmærksom på at de har rigtig mange produkter, der kan hjælpe folk med, at arbejde effektivt hjemmefra. Er du forarget? Arkivfoto: Jens Dresling
Arbejd effektivt fra hjemmet, skriver POWER, og gør opmærksom på at de har rigtig mange produkter, der kan hjælpe folk med, at arbejde effektivt hjemmefra. Er du forarget? Arkivfoto: Jens Dresling

- Smagløs annonce.

Så kort og fyndigt skriver Allan G i en af de 17 kommentarer, der er skrevet på elektronik-kæden Powers Facebook-profil om den annonce om hjemmearbejdsudstyr, marketingafdelingen lagde på i går.
Og Allan er ikke den eneste, der synes at Power skulle have formuleret sig anderledes:

Flot - NOT
- Usmagelig annonce. 
- At reklamere på baggrund af af andres ulykke.

- 'Flot' Power. NOT, skriver Torben D med fire udråbstegn, og Jakob A er heller ikke tilfreds:

Tror ikke lige det er shoppetid
- Klassisk power at forsøge at slå mønt på at der er sundhedskrise i Danmark og at mange mennesker nu er nødt til at arbejde hjemmefra.

- Jeg tror sku ikke, at dem, som arbejder hjemmefra i denne periode, lige kommer ud og shopper 'alt til hjemmekontoret'.

- Stop dog, skriver Jakob A.

En fjerde mener, at Powers marketingafdeling må være i den yngre ende, og en femte foreslår, at kæden kan begynde at sælge sprit og mundbind, nu de er i gang, men forargelsen får ikke Power til at ryste på hænderne:

Power: Vi vil bare sige vi holder åbent
- Vi ønsker blot at gøre opmærksom på, at vores medarbejdere stadig er på arbejde, så de der pludselig har behovet og mangler elektronik, har selvfølgelig mulighed for at skaffe det i POWER!

- Hvis man ikke har behovet, så er det kún fint!, skriver en Power-medarbejder i et svar til en af kritikerne, men hvad tænker du?

 

1 af 2 Det er ikke kun Power, der reklamerer for hjemmekontor for tiden. Jeg fik vedhæftede fra Elgiganten på mail i morges, lyder det i en mail sendt fredag eftermiddag til nationen!
2 af 2 Arbejd effektivt fra hjemmet, skriver POWER, og gør opmærksom på at de har rigtig mange produkter, der kan hjælpe folk med, at arbejde effektivt hjemmefra. Er du forarget? Arkivfoto: Jens Dresling
343 kommentarer
Vis kommentarer