Utilfreds kunde: Bed i Joe & The Juice-sandwich med skrue

Joe & The Juice beklager, at de serverede en tunsandwich med skrue, men de vil ikke betale for et tandeftersyn. Det er kunden, der tyggede i skruen, utilfreds med

Først fik Victor at vide, at skruen stammede fra en liste over baren - siden fik han at vide, at skruen stammer fra en peberkværn. Privatfoto
Først fik Victor at vide, at skruen stammede fra en liste over baren - siden fik han at vide, at skruen stammer fra en peberkværn. Privatfoto
Følg nationen!

- På vegne af Joe & The Juice vil jeg gerne beklage episoden.

- Skruen er faldet ud af vores peberkværn, der er gået i stykker mens de ansatte lavede din sandwich.

Desværre, det er noget der kan ske
- Det er beklageligt og er desværre noget der kan ske.

- Skulle der være sket skade på dine tænder er vi villige til at dække omkostninger disse måtte bringe.

 

Sådan lyder det svar en af sandwich- og juice-kæden Joe & The Juices trofaste kunder, der gerne vil kaldes Victor (det rigtige navn er redaktionen bekendt), fik, da han 27. august henvendte sig til kædens countrymanager med en klage.

Vil gerne have en tandlæge til at tjekke
Victor havde nemlig fået en ekstra og ekstra hård ingrediens i den tunsandwich, han havde bestilt, og i klagen beder han countrymanageren om at undersøge, hvordan der kunne havne en skrue i maden - ligesom han spørger til en eventuel kompensation:

- Foreløbigt oplever jeg ingen gener, men jeg overvejer kraftigt en konsultation hos min tandlæge for en god ordens skyld.

Og hvad kan jeg forvente af kompensation?
- Givet det ovenfor beskrevne hændelsesforløb og som en regelmæssig kunde hos jeres juicebar i Waterfront (Hellerup, KBH), ønsker jeg en afklaring af, dels hvilke tiltag du/I vil foretage ift. at undersøge årsagen til, at der var en skrue i jeres produkt, og dels hvad jeg kan forvente ift. kompensation, skrev Victor, men som du kan læse nedenfor, er der ikke umiddelbart udsigt til nogen kompensation - ligesom der heller ikke er udsigt til at få dække udgifterne til tandeftersynet - medmindre, der er opstået skader.

Du kan ikke forvente kompensation
Joe & The Juice bad nemlig en såkaldt 'claims specialist' om at kigge på Victors skrue-tyggeri, og 'claims specialisten' er nået frem til denne afgørelse, som han har sendt til Victor:

- Vi har modtaget din henvendelse fra vores kunde Joe & The Juice.

- På vegne af denne kan vi anerkende ansvaret for den beklagelige hændelse.

- Det virker ikke som om, at der er sket nogen egentlig tandskade.

Og vi betaler ikke for et eftersyn
- Hvis du har behov for egentlig tandbehandling, kan vi dække denne som følge af skaden, men ikke et 'eftersyn', hvis der ikke herved konstateres skader.

- Hvis du ikke selv mener, at der er skader, vil dette normalt heller ikke være tilfældet.

- Herudover er der ikke mulighed for kompensation i anledning af denne hændelse, da du formentlig ikke ha været sygemeldt som følge af hændelsen, skriver claims-specialisten, og det svar har gjort Victor så hidsig, at han gerne vil høre, hvad du mener om sagen.

Synes du Victor har fortjent en kompensation?
Og synes du Joe & The Juice skal betale for et tandeftersyn - også selv om det viser sig, at skruen ikke har smadret nogle tænder?

nationen! har bedt Joe & The Juice svare på, om det er rigtigt, at ikke vil betale for et tandeftersyn for en kunde, der har tygget i en sandwich med skrue? Og at der ikke er udsigt til at I vil give ham en kompensation? Svaret lyder:

- Vi er naturligvis i dialog med kunden.

- Vi har allerede tilbudt kunden at kompensere ved at betale eventuelle tandlægeudgifter, såfremt der er behov for dette.

 

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.

Langt de fleste pampere ender heldigvis med at blive drivvåde