Annonce:
Annonce:

Værnepligtige rykker ud til test-kaos

Både Region Sjælland og Region Syddanmark har problemer med at tiltrække medarbejdere, men nu kan de trække på uniformeret mandskab fra Beredskabsstyrelsen.

Annonce:
Følg nationen!

- Vi har i løbet af meget kort tid oplevet et massivt boom i efterspørgslen på test, og det hænger naturligvis sammen med, at coronapasset blev genindført.

- Vi er derfor rigtig glade for Beredskabsstyrelsens tilsagn om hjælp, så vi kan opjustere bemandingen på vores mest travle mobile faste PCR-teststeder allerede nu.

20 værnepligtige er oplært
Sådan siger koncerndirektør Kurt Espersen, Region Syddanmark, der kæmper med at følge med når borgerne vil testes, i en pressemeddelse.

I Region Syddanmark handler det i første omgang om 20 værnepligtige, der i dag er blevet oplært i at gennemføre test, så de hurtigt kan hjælpe med at tage noget af trykket på testcentrene.

Så skred Keld: Til grin

Gik helt galt: Det gør regionen ikke mere

Annonce:

Skal teste og hjælpe med logistik
Rigtig mange danskere har kontaktet nationen! de seneste dage og uger og fortalt om ventetider og kaos på test-og vaccinestederne og også Region Sjælland har via Sundhedsstyrelsen fået hjælp fra Forsvarministeriet.

Beredskabsstyrelsen skriver derfor i en meddelelse, at de fra i dag støtter Region Sjælland med udførsel af PCR-tests samt støtte til en række logistikopgaver ved vaccine – og testcentrene.

Assistancen foregår i Roskilde, Holbæk, Køge, Næstved, Slagelse, Nykøbing Falster og Maribo, men hvad tænker du?

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Annonce:
Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

DAGENS EB+

Annonce:
Selv ikke en prins kan få det hele
Annonce:
Annonce:

Mystisk mordkomplot

Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Annonce: