Valgkamp: Lover gratis og hurtigt internet til alle

Der er tre uger til det britiske valg og Labour-lederen Corbyn har et valgløfte, der vil koste 175 mia kr.

Følg nationen!

- Gratis bredbånd ville give folk, der ellers er isolerede, adgang.

- Det ville betyde, at arbejdsløse kunne være online derhjemme, i stedet for som i dag, at skulle betale transport for at rejse ind til steder som f. eks. biblioteker for at lede efter arbejde.

- Det ville også betyde, at børn, hvis forældre i dag ikke har råd til råd til bredbånd, kan få adgang til online læring som andre børn.

Gang i økonomien - vil koste 175 milliarder
Sådan skriver Charlie C i en Facebook-kommentar om Labour-lederen Jeremy Corbyns milliarddyre valgløfte om at indføre gratis bredbånd til alle husstande, hvis han vinder valget i England d. 12. december. Planen er at gøre den del af British Telecom, der arbejder med bredbånd, statsejet, og partiet mener at prisen for det ender på 20,3 milliarder pund - over 175 milliarder kroner. Og at det derefter vil koste to milliarder kroner om året at holde ved lige.

S-politiker: Vil give 90.000 borgere gratis internet

Gratis mad ... og ferier
- Hurtigt og gratis bredbånd til alle vil sætte gang i økonomien, give et massivt boost til produktiviteten og bringe en halv million mennesker tilbage i arbejdsstyrken, lyder det fra Corbyn, der også er ude med løfter om gratis tandlægebesøg til alle, og på partiets Twitter-profil bliver der gjort tykt grin med valgløfterne:

- Du glemte gratis mad .... og ferier, skriver Pico D således i en kritisk besked på Labours profil

Københavns kommune puslede med tanken om gratis wifi til alle tilbage i 2013 og i 2014 mente en socialdemokrat i Kolding, at kommunen 90.000 borgere skulle have gratis internet, men hvad tænker du?

 

 

Ubegrænset Sport
Ekstra Bladet
Så løber du aldrig tør
79
,-
/md.

Mere fra Ekstra Bladet+

Hjælp danskeren – sænk afgiften på benzin

Udforsk Ekstra Bladet+

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Udforsk Ekstra Bladet+