Vi har jo pengene: Kommunal studietur til New Zealand vedtaget

Enhedslisten og Dansk Folkeparti stemte imod - men resten af økonomiudvalget mente, det er god ide at studere 'synlig læring' i New Zealand

- Vi får to millioner om året fra staten til kompetanceudvikling af vores ledere og medarbejdere.

Sådan begrunder Næstveds socialdemokratiske borgmester Carsten Rasmussen overfor lokalavisen sn.dk, den beslutning han og partifællen Linda Frederiksen, den konservative Helge Adam Møller og venstremanden Karsten Nonbo traf i går, da kommunens økonomiudvalg skulle vurdere om, 8 ledere på skoleområdet skulle have lov til at bruge mere ned 310000 kroner på en 7-dages studietur New Zealand.

Se også: Kommunal studietur til New Zealand: Hvad bilder i jer ind?

Skulle man ikke sende lærerne afsted?
Men skal man tro de foreløbig seks borgere, der har kommenteret beslutningen - som DF og Enhedsisten iøvrigt stemte imod - er de penge brugt rigtig dårligt.

- Hmm.... Og hvad skulle udbyttet være, som man ikke kan læse sig til?

- Mon ikke man kan konstatere at det nærmere er de medarbejdere, som har den tætte kontakt til børnene, som har brug for kompetenceudvikling, skriver Kamilla H.

Arrogant beslutning
- Fuldstændig uanstændigt. ..borgmesteren er ude af trit med, hvad der foregår ude i samfundet.., skriver Flemming, og Birgitte F skal kun bruge to ord på at sige sin mening:

- Arrogant beslutning.

Turen skal ifølge sn.dk finde sted i februar - hvor det iøvrigt er sommer i New Zealand - og de 8 deltagere har lagt et 'intensivt fagligt program med fokus på synlig læring i praksis. Ud over det faglige indhold vil der være mulighed for netværksdannelse og inspiration.'

Men hvad mener du?

På kommunens Facebook-side bliver der også protesteret - bl.a skriver en far, der synes hans søn har fået en meget laset skolebog, således:

 

 

kommentarer
Vis kommentarer
Seneste i nationen!
Mest læste
Hent flere
Mest læste på ekstrabladet.dk
Hent flere
Forsiden lige nu
Plus anbefaler
Hent flere
Ved du noget? Tip Ekstra Bladet  -  E-mail 1224@eb.dk SMS til 1224 Tlf: 33111313
Nyhedsredaktør:Kim Vangkilde
Ansv. chefredaktør:Poul Madsen