Vil ikke betale 21 milliarder til EU, hvis vi ikke kan få Europol

Danmark skal bare true med at vi melder os ud, så får vi straks en aftale om Europol skriver Jakob fra Folkebevægelsen mod EU. Tror du han har ret?

Følg nationen!

- Det har vakt opsigt, at EU-Kommissær Frans Timmermans har udtalt, at Danmark ikke skal regne med en parallel-aftale om Europol.

- Straks er EU-tilhængerne fremme med ønsket om en omafstemning.

Danmark skal bevare kontrollen
- Problemet er bare, at det vil overlade suveræniteten en gang for alle til EU på disse områder, og så vil vi ikke blive spurgt igen, hvis Europol får endnu mere magt og udvikler sig til et euro-FBI.

- Dette vil være lodret i strid med det danske nej den 3. december, som netop gik på, at Danmark fortsat skal bevare kontrollen over sin egen retspolitik.

Løkke skal true EU
Sådan indleder Jakob L, der er med i Folkebevægelsen mod EU, et læserbrev om de tilsyneladende meget vanskelige forhandlinger, der skal til, for at dansk politi kan få lov til at hjælpe politifolk i andre lande - og omvendt. I Jakobs verden er tingene dog ikke så indviklede, og man kan bl.a kigge på det bidrag, Danmark sender til EU - 2800 millioner euro i år eller 21 milliarder danske kroner. Det gør Danmark til en så vigtig del af foreningen, at han mener, at vi bare skal true med os melde os ud, Hans brev fortsætter derfor:

 

- Hvis Løkke er i tvivl om, hvorvidt han kan få en mellemstatslig parallelaftale, hvor vi selv bestemmer også i fremtiden, så kan han jo passende true de andre regeringsledere med en dansk DAXIT-afstemning i stil med den britiske.

Så bliver de hundeangste - og så får vi en aftale
- Det vil EU-eliten være hundeangste for, og så skal han nok få sin parallelaftale samtidig med, at den danske befolknings ønske om at bevare demokratiske kontrol med retspolitikken bevares.

- I den sammenhæng er det fuldstændigt ligegyldigt hvad en ikke-folkevalgt embedsmand fra EU-Kommissionen siger, skriver Jakob, men hvad tror du?

Skal Løkke true EU med at vi melder os ud?

OBS: Flere har efterspurgt et tal for, hvor meget Danmark MODTAGER fra EU. Ifølge eu.dk modtog vi 1475 millioner euro i 2015, og trækker man det tal fra Danmarks bidrag, får man prisen for Danmarks medlemskab = 1378 millioner eruo, eller cirka 10 milliarder kroner.

 

EU får 511 euro fra hver dansker: Se hvor lidt en tysker betaler  

Intet tyder på ro i Dansk Folkeparti

Mit EB

Opret en gratis konto og få adgang til:
miteb-dagensvigtigste.jpg

Dagens vigtigste

Redaktionen udvælger dagens vigtigste artikler, så du altid er opdateret på det nyeste fra ind- og udland

miteb-lokalenyheder.jpg

Lokalt

Hold dig opdateret på vejr, trafik, bolig- og erhvervsnyheder i din kommune.

miteb-follow.jpg

Følg emner

Abonnér på de emner, der interesserer dig, så du aldrig går glip af noget.

miteb-saved.jpg

Gem artikler

Læst noget interessant? Gem artiklen til senere.