Vild debat: Gjorde Nemlig.com det rigtige?

Ekstra Bladets brugere er uenige om, hvorvidt Nemlig.com gjorde det rigtige, da de valgte at stoppe samarbejdet med chauffør

Der er heftig debat om, hvorvidt Nemlig.com gjorde det rigtige eller overreagerede, da de stoppede samarbejdet med chaufføren. Foto: Privatfoto
Der er heftig debat om, hvorvidt Nemlig.com gjorde det rigtige eller overreagerede, da de stoppede samarbejdet med chaufføren. Foto: Privatfoto

Mere end 30.000 har stemt, men nationen! er dybt uenige om, hvorvidt Nemlig.com traf det rigtige valg, da de kasserede en chauffør, fordi han havde sendt SMS'er til en kunde.

54 procent af vores brugere mener, at det var godt, at Nemlig.com tog afstand fra chaufførens handling, mens 46 procent mener, at det var en overreaktion.

Er du gift?
Chaufføren leverede lørdag formiddag varer til Luna i hendes lejlighed på Østerbro, og han fik herefter lov til at låne hendes toilet.

Efterfølgende skrev han over SMS, at hun var smuk, og spurgte, om hun var gift. Han skrev også en særlig tak for lån af toilettet.

Det mente Luna var grænseoverskridende, og hun kontaktede både Nemlig.com og Ekstra Bladet for at beklage sig.

Nemlig.com tog konsekvensen og stoppede samarbejdet med chaufføren.

- Vi tager på det kraftigste afstand fra en sådan opførsel og har derfor valgt at stoppe samarbejdet med chaufføren med øjeblikkelig virkning. Det er en meget atypisk situation og opførsel, som ligger langt fra den store ros, som chaufførerne ofte får. Vi er utrolig kede af, at kunden har haft denne oplevelse, og kan garantere, at vi bestemt tager situationen meget alvorligt, sagde Nemlig.com's viceadministrerende direktør, Henrik Hjorth, til Ekstra Bladet.

Du kan se chaufførens originale sms'er i billedet over artiklen.

Mange bebrejder Luna
I kommentarfeltet til artiklen er der mange, der synes, at Luna 'går i små sko' når hun bliver fornærmet over SMS'erne.

- Wow, sikke dog en trist kvinde. Hun må have stor psykisk smerte siden hun opfører sig så shitty over for et andet menneske ved at få buddet fyret, skriver brugeren 'Kanantus', og der er mange brugere, der deler den holdning.

Du kan se alle kommentarerne her og læse, hvorfor Luna føler, at det er grænseoverskridende at modtage den slags SMS'er fra en chauffør.

Der er dog også nogle, der tager Lunas parti, og som undrer sig over, at andre ikke kan se problemet.

- Utroligt så mange paddehatte, der findes på Nationen?! Man må da kunne skille arbejde og fornøjelse! Hamrende uintelligent og lavt at tage den slags kontakt, men endnu mere lavt, hvor mange herinde, der synes at HUN er synderen?!, skriver brugeren 'René K' blandt andet.

Hvad mener du?

Nemlig.com kasserer chauffør efter SMS: Det er rigtig fair