Vild debat i Jylland: 25 biler på vej til mellemøstligt bryllup

Traditionen med at køre dyttende gennem byen med plasticvåben ud af vinduerne har skabt vild debat i Esbjerg

Hundrevis af læsere har kommenteret en bryllupskortege på vej til et mellemøstligt bryllup i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Krabbe)
Hundrevis af læsere har kommenteret en bryllupskortege på vej til et mellemøstligt bryllup i Esbjerg. (Arkivfoto: Lars Krabbe)

- Ja, de dyttede måske lidt og var MEGET glade, det tror jeg enhver ville være, hvis de skulle giftes til et mega-bryllup med en 6-700 gæster.

- Stort tillykke til brudeparret.

Sådan skriver Allan J i den pt mest populære kommentar af de i alt 250 kommentarer, der er skrevet på jv.dk om den bil-kortege af glade bryllupsgæster, der kørte gennem Esbjerg i lørdags.

Faktisk kørte politiet mere hensynløst
Allan så kortegen da den drejede fra Skolegade og op ad Strandbygade - og han synes faktisk, at en af de politibiler, der fulgte efter de glade bryllupsgæster, var til større gene for trafikken end de 25 biler:

- Nr. 2 patruljebil vælger at tonse henover Torvegade uden at orientere sig til højre eller venstre - og der mener jeg faktisk, at der var rødt for vi holdt overfor bag en anden bil som ventede på grønt - er totalt hjernedødt, skriver Allan, mens Bettina T fastholder, at de glade gæster, kørte uforsvarligt:

Slet ikke i orden
- Man skal fanme ikke køre som de gjorde.

- Og slet ikke med pistoler der peger ud af vinduet

- Jeg var der også, skriver Bettina.

Politiet siger til jv.dk, at kortege-kørslen ikke har ført til nogen sigtelser, men hvad mener du?

Er det festligt eller forargeligt at køre i optog? Og er det OK at køre med legetøjspistoler ud af vinduerne?

590 kommentarer
Vis kommentarer