Annonce:
Annonce:

Vild debat: Klamt og pinligt

Mette Frederiksen var med på scenen, da Jonas Vingegaard blev hyldet i Paris i går. Det er der mange, der er glade for - men Carsten synes, det er klamt

Mette og Jonas - er det et tegn på at der snart er valg? Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Mette og Jonas - er det et tegn på at der snart er valg? Foto: Mads Claus Rasmussen/Ritzau Scanpix
Annonce:
Følg nationen!

- Mette, du er bare super.

- Tak. fordi du tager til Paris.

- Du er den bedste statsminister.

Så er valgkampen i gang
Sådan skriver Marianne M. i en af de - hold fast - 4000 kommentarer, der siden i går er skrevet på Mette Frederiksens Facebook-profil om hendes tur til Paris for at hylde Jonas Vingegaard. De fleste jubler over, at statsministeren har fundet tid til at deltage i festlighederne i byernes by. Men andre er mere forbeholdne:

 

- Så er valgkampagnen igang.

- Tak for sejren, Mettemor, skriver en anden af statsministerens Facebookvenner nemlig - og Nationen! har modtaget et brev fra Carsten T., der heller ikke er begejstret:

- Naturligvis er nordjyden Jonas Vingegaards toursejr en fantastisk sportslig toppræstation i verdensklasse og sportslig danmarkshistorie. Men det skal statsministeren overhovedet ikke blande sig i. Der er ingen, som har inviteret hende til Paris.

Annonce:

Klamt og pinligt
- Statsministeren skal da ikke rende rundt til alle mulige top-sportsevents, og kramme med  vinderne. Det er klamt og pinligt, skriver Carsten, der mener, at Paris-turen er et stensikkert bevis på, at valgkampen allerede er gået i gang, og at Mette Frederisken vil tage populære Inger Støjberg (næsten nordjyde) og Danmarksdemokraterne på sengen med et lynvalg til september.

 

 

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:

Mere fra Ekstra Bladet+

Nej tak, Søren Pape - du skal ikke være statsminister
Annonce:

Udforsk Ekstra Bladet+

Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:
Annonce:
Annonce: