Annonce:
Annonce:

Vild prisstigning: Carl dropper Jubii

Carl og en del andre Jubii-mail-kunder raser over seneste prisstigning. En mailadresse - der var gratis for ni år siden, og siden steg til 60 kr pr. halvår - koster nu 69 kr. pr. måned

Annonce:
Følg nationen!

- Jubii overtog mailkunder fra Telenor i 2014.

- Det så ud til at være positivt da jeg/vi så kunne beholde vores mailadresse uændret (for os @e-box.dk)

- I starten var prisen (efter en kort prøveperiode) 29 kr. pr år for en POP-3 løsning hvor bl.a. Outlook er supporteret. OG uden at der er reklamer der.

Men så går det grassat
- Men allerede i 2015 blev det ændret til 29 kr. pr. halvår. (Ok med det)

- Og i 2020 blev det så ændret til 60 kr. pr halvår. (Tja prisstigninger sker)

- Men så går det grassat efter min mening.

Annonce:

Selvfølgelig kan jeg skifte
Sådan indleder Carl S. en mail til nationen! om at have en mailadresse, og lige så stille blive udsat for det man kan kalde et mailrøveri. For i 2021 steg prisen for at have en mailadresse hos Jubii til 294 kr. pr halvår. OG yderligere i år (2023) er den steget til 414 kr. pr. halvår. Og det synes Carl er helt vanvittigt.

 

Jubiis Truspilot-side er der også mange der klager over prisstigningen, og nedenfor kan du se, hvad Jubiis forklaring er. Carls mail fortsætter nemlig således:

- Jeg ved selvfølgelig godt, at udbydere frit kan sætte deres priser, men det virker som gidseltagning når prisen i løbet af få år stiger til næsten de 30 dobbelte.

- Selvfølgelig kan jeg skifte til en anden udbyder fx gmail/hotmail, men så kan jeg ikke bibeholde min ’@e-box.dk’ adresse. Det er derfor jeg kalder det gidseltagning, skriver Carl og nationen! har bedt - via Jubiis mail-support - om et svar og en forklaring. Og Jubii har sendt det her til nationen!:

Abonnementer er mere fremadskuende
- Vi øger prisen, så vi kan holde tjenesten åben og fortsat udvikle den yderligere som en premium og annoncefri email.

Annonce:

- Udover de generelle prisstigninger i samfundet der har ændret vores situation, stræber vi efter at man i fremtiden vil også vil kunne se, at annoncering vil blive fjernet fra alle sider på Jubii, da vi mener, at abonnementer er en mere fremadskuende og forudsigelig model for denne type online-tjenester.
 
- Prisen på Jubii mail fra 10. januar 2023 vil være 69 kroner om måneden. Fra næste år kan du også vælge at betale 414 kroner for seks måneder eller 799 kroner for et år.

Og vi øger også lagerpladsen

- I forbindelse med denne ændring  øger vi lagerpladsen på din postkasse fra 10 GB til 15 GB fra d. 1. December. Du skal derfor ikke bekymre dig om, at postkassen bliver fyldt op.
- Jubii Mail skal være en reklamefri mailservice med fremragende support, og som ikke bruger data hentet fra kundernes indbakker til kommercielle formål. Dette betyder, at vi er afhængige af betaling for tjenesten, skriver Jubii, der er med på, at den nye pris kan opleves som en større ændring, men samtidig registrerer, at de fleste kunder er forstående.

 

Annonce:
Annonce:
Annonce:
Spar med
Det kan du spare
Elpris lige nu
Vestdanmark
-
kr. pr. kWh*
Østdanmark
-
kr. pr. kWh*
Annonce:
Præster, pædofili og børneporno
Annonce:

Hvilke nyheder skal vi vise her?

Med en gratis bruger kan du selv vælge!
Så er du altid opdateret på lige præcis det, der interesserer dig. Læs mere

Brugervilkår - Har du en bruger? Log ind

Annonce:

Bagholdet

Annonce:
Annonce: